Πασκάλ Σιάκαμ: Στο στόχαστρο των Μπρούκλιν Νετς

Newsroom
Πασκάλ Σιάκαμ: Στο στόχαστρο των Μπρούκλιν Νετς

bet365

Ο Πασκάλ Σιάκαμ φέρεται να έχει μπει στο... μάτι των Μπρούκλιν Νετς αν και θεωρείται δύσκολο για τους Ράπτορς να τον παραχωρήσουν πριν από το trade deadline.

Μετά την ολοκλήρωση του trade της χρονιάς με το οποίο ο Καϊρί Ίρβινγκ μετακόμισε στους Ντάλας Μάβερικς, οι Μπρούκλιν Νετς «κοιτάζουν» την επόμενη ημέρα και τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Μαρκ Στάιν από την «New York Times», εκείνον που έχουν κυκλώσει στο Μπρούκλιν δεν είναι άλλος από τον Πασκάλ Σιάκαμ! Ο Καμερουνέζος φόργουορντ αποτελεί στόχο των Νετς πριν από το trade deadline στις 9 Φεβρουαρίου αν και οι Ράπτορς δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν κάποια ανταλλαγή έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα κυκλοφορούν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Μπεν Σίμονς (46ματς, 7.4π., 6.5ριμπ., 6.4ασ.), ο Νικ Κλάξτον (50ματς, 13.1π., 9.1ριμπ.) και ουκ ολίγα... draft picks έχουν μπει ήδη στην κουβέντα προκειμένου να πείσουν την ομάδα του Τορόντο να ανοίξει τον δίαυλο επικοινωνίας. Ο Πασκάλ Σιάκαμ έχει αγωνιστεί φέτος σε 45 παιχνίδια με τους Ράπτορς έχοντας κατά μέσο όρο 24.7 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 6.2 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα