Νετς - Κλίπερς 116-124: Λέοναρντ και Τζορτζ «χάλασαν» τη βραδιά καριέρας του Καμ Τόμας (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Στη... σκιά του trade του Ίρβινγκ στους Μάβερικς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατάφεραν να περάσουν από το Μπρούκλιν κερδίζοντας τους Νετς με 124-116 παρά την «47αρα» των Καμ Τόμας.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μετακόμισης του Καϊρί Ίρβινγκ στο Ντάλας, οι Μπρούκλιν Νετς λίγο έλειψε να «λυγίσουν» τους πλήρεις Κλίπερς.

Όμως οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ένα επιμέρους σκορ 25-9 στα τελευταία έξι λεπτά και έφτασαν στο 31-26 ρεκόρ μετά τη δεύτερη σερί νίκη τους και την 8η στα 10 τελευταία ματς. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο έκλεισαν το «road trip» στην Ανατολή με ρεκόρ 4-2.

Το δίδυμο των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν η αιτία για να «χαλάσει» και το ρεκόρ καριέρας του Καμ Τόμας! Συγκεκριμένα ο ο Τζορτζ σταμάτησε στους 29 πόντους έχοντας 7/13 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6/7 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Λέοναρντ πρόσθεσε άλλους 24 πόντους με 8/17 εντός παιδιάς και 6 τελικές πάσες. Επίσης άλλοι τέσσερις παίκτες των Κλίπερς ήταν «διψήφιοι» με τον Ζούμπατς να είχε 19 πόντους και 12 ριμπάουντ, τον Πάουελ 14 πόντους, τον Τζάκσον 11 πόντους και τον Μαν με άλλους 12 πόντους.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές απουσίες καθώς ήταν εκτός οι τραυματίες Ντουράντ, Κάρι και Σίμονς, ενώ φυσικά δεν αγωνίστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας μετά το trade του Ίρβινγκ, ο Σπένσερ Ντινγουίντι και ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ. Το γεγονός αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Καμ Τόμας να πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας έχοντας 47 πόντους με 8/17 δίποντα, 7/11 τρίποντα, 10/11 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Οι Έντμοντ Σάμερ και Νικ Κλάξτον πρόσθεσαν από 23 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα