Νετς: «Θέλημα» του Τζο Τσάι να μην πάει ο Ίρβινγκ στους Λέικερς

Νετς: «Θέλημα» του Τζο Τσάι να μην πάει ο Ίρβινγκ στους Λέικερς

bet365

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς αρνήθηκε το trade του Καϊρί Ίρβινγκ στους Λέικερς.

Η... Οδύσσεια της ανταλλαγής του Καϊρί Ίρβινγκ αποδείχθηκε εν τέλει σύντομη και έπειτα από δύο ημέρες μετά το αίτημά του, ο ίδιος κατέληξε να θεωρείται παίκτης των Μάβερικς και να πηγαίνει στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς.

Ανάμεσα στις ομάδες που είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την ανταλλαγή, ήταν και οι Λος Άντζελες Λέικερς. Τόσο οι «λιμνάνθρωποι», όσο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έβλεπαν με θετικό τρόπο το reunion του «βασιλιά» με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Καβαλίερς. Όμως, όποια και αν ήταν η προσφορά τους, φαίνεται πως θα είχε αντίκρισμα.

Βάσει των όσων παρουσιάζει ο δημισιογράφος Μαρκ Στάιν, «ένας από τους υποτιθέμενους στόχους για την Τσάι ήταν να μεταφέρει τον Ίρβινγκ κάπου αλλού εκτός από τον προορισμό που προτιμούσε ο ίδιος». Με τη λογική αυτή, αν και η επιθυμία του Ίρβινγκ ήταν να βρεθεί στα μωβ και χρυσά, έγινε το νέο μέλος των Μάβερικς.

 

NBA Τελευταία Νέα