Ψηφίσατε: Γιανγκ, ο πιο αδικημένος που δεν θα πάει All Star Game (poll)

Ψηφίσατε: Γιανγκ, ο πιο αδικημένος που δεν θα πάει All Star Game (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Γιανγκ, ο πιο αδικημένος που δεν θα πάει All Star Game (poll)

bet365

Οι αναγνώστες του Gazzetta ανέδειξαν τον Γιανγκ ως τον πιο αδικημένο που δεν πήγε στο All Star Game του ΝΒΑ φέτος.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν και οι αναπληρωματικοί για το φετινό ματς στο Σολτ Λέικ Σίτι, για το All Star Game, το Gazzetta έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον παίκτη που αδικήθηκε περισσότερο που δεν θα βρεθεί στη γιορτή των κορυφαίων.

Από την Ανατολή αναπληρωματικοί επιλέχθηκαν Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ), Τζέιλεν Μπράουν (Μπόστον Σέλτικς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Σικάγο Μπουλς), Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαντέλφια 76ερς), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Ιντιάνα Πέισερς), Τζρου Χόλιντεϊ (Μιλγουόκι Μπακς) και Τζούλιους Ραντλ (Νιου Γιορκ Νικς).

Η βασική πεντάδα της Ανατολής απαρτίζεται από τους: Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Καϊρί Ίρβινγκ.

Από τη Δύση σαν αναπληρωματικοί επιλέχθηκαν οι Πολ Τζορτζ (Λος Άντζελες Κλίπερς), Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (Μέμφις Γκρίζλις), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Λάουρι Μάρκανεν (Γιούτα Τζαζ), Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις) και Ντομάντας Σαμπόνις (Σακραμέντο Κινγκς)

Η βασική πεντάδα της Δύσης απαρτίζεται από τους: ΛεΜπρόν Τζέιμς, Νίκολα Γιόκιτς, Ζάιον Γουίλιαμσον, Στεφ Κάρι, Λούκα Ντόντσιτς.

Επιλέξαμε δέκα παίκτες (Χάρντεν, Μπράνσον, Γιανγκ, Μπάτλερ, Σιάκαμ, Φοξ, Έντουαρντς, Ντέιβις, Μπούκερ και Γκάρλαντ), οι οποίοι θα μπορούσαν να πάνω στο All Star Game και στη συνέχεια η... σκυτάλη δόθηκε σε εσάς για να ψηφίσετε τον κορυφαίο

Περίπου 3.200 άτομα ψήφισαν και ανέδειξαν ως τον πιο αδικημένο τον Τρέι Γιανγκ των Χοκς με 661 ψήφους (21%). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ντέβιν Μπούκερ με 543 ψήφους και την τριάδα κλείνει ο Χάρντεν με 526 ψήφους.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

γη

 

NBA Τελευταία Νέα