ΝΒΑ: Ποιος αδικήθηκε περισσότερο που δεν πήγε All Star Game; (poll)

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Ποιος αδικήθηκε περισσότερο που δεν πήγε All Star Game; (poll)

bet365

To Gazzetta δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος NBAer αδικήθηκε περισσότερο που δεν βρίσκεται στο All Star Game.

Γνωστά έγιναν τα ρόστερ του NBA All Star Game 2023 που θα γίνει στη Γιούτα. Ανακοινώθηκαν και οι αναπληρωματικοί για το φετινό ματς στο Σολτ Λέικ Σίτι και έτσι συμπληρώθηκε το παζλ.

Από την Ανατολή αναπληρωματικοί επιλέχθηκαν Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ), Τζέιλεν Μπράουν (Μπόστον Σέλτικς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Σικάγο Μπουλς), Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαντέλφια 76ερς), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Ιντιάνα Πέισερς), Τζρου Χόλιντεϊ (Μιλγουόκι Μπακς) και Τζούλιους Ραντλ (Νιου Γιορκ Νικς).

Η βασική πεντάδα της Ανατολής απαρτίζεται από τους: Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Καϊρί Ίρβινγκ.

Από τη Δύση σαν αναπληρωματικοί επιλέχθηκαν οι Πολ Τζορτζ (Λος Άντζελες Κλίπερς), Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (Μέμφις Γκρίζλις), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Λάουρι Μάρκανεν (Γιούτα Τζαζ), Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις) και Ντομάντας Σαμπόνις (Σακραμέντο Κινγκς)

Η βασική πεντάδα της Δύσης απαρτίζεται από τους: ΛεΜπρόν Τζέιμς, Νίκολα Γιόκιτς, Ζάιον Γουίλιαμσον, Στεφ Κάρι, Λούκα Ντόντσιτς.

*Φυσικά όλοι οι παραπάνω μπορούν να πάνε είτε στην Team LeBron είτε στην Team Giannis, αφού οι αρχηγοί ΛεΜπρόν και Αντετοκούνμπο θα επιλέξουν σε live draft λίγο πριν την διεξαγωγή του All Star Game (ξημερώματα Δευτέρας 20 Φλεβάρη).

Όπως καταλαβαίνουμε υπάρχουν αρκετοί κύριοι που έμειναν εκτός και σίγουρα μπορούν να υποστηρίξουν πως αδικήθηκαν, αφού κάνουν εντυπωσιακή σεζόν και θα μπορούσαν να επιλεχθούν ως αναπληρωματικοί. Ήδη ο Χάρντεν εκδήλωσε τη δυσαρέσκεια του για τη μη επιλογή του, αναφέροντας πως: «Αυτό είναι ασέβεια».

Το Gazzetta βάζει στην... εξίζωση τους αναγνώστες του και τους καλεί να ψηφίσουν ποιος παίκτης αδικήθηκε περισσότερο που δεν θα συμμετέχει φέτος στο All Star Game. Σας δίνουμε δέκα επιλογές που θα μπορούσαν να είναι στη γιορτή των κορυφαίων και μένει να δούμε ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερους ψήφους.

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε!

Τζέιμς Χάρντεν (Σίξερς) - 21.4 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1.2 κλεψίματα

Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ) - 21.7 πόντοι, 5.9 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, 2.1 κλεψίματα

Τζέιλεν Μπράνσον (Νικς) - 22.8 πόντοι, 6.2 ασίστ, 3.5 ριμπάουντ

Τρέι Γιανγκ (Χοκς) - 27 πόντοι, 9.9 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ, 0.9 κλεψίματα

Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) - 24.9 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ

Ντάριους Γκάρλαντ (Καβς) - 22 πόντοι, 8.2 ασίστ, 2.8 ριμπάουντ

Ντε Άαρον Φοξ (Κινγκς) - 24.3 πόντοι, 6.3 ασίστ, 4.3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο

Άντονι Ντέιβις (Λέικερς) - 26.9 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 2 μπλοκ, 1.3 κλεψίματα

Ντέβιν Μπούκερ (Σανς) - 27.1 πόντοι, 5.6 ασίστ, 4.6 ριμπάουντ

Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς) - 24.9 πόντοι, 6.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 1.7 κλεψίματα

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα