Κάρι: Μετράει 1/13 σουτ σε παρατάσεις τα τελευταία δύο χρόνια

Κάρι: Μετράει 1/13 σουτ σε παρατάσεις τα τελευταία δύο χρόνια

Δημήτρης Οικονόμου
Κάρι: Μετράει 1/13 σουτ σε παρατάσεις τα τελευταία δύο χρόνια

bet365

Ακόμα και ο Στεφ Κάρι έχει ένα στατιστικό που του... χαλάει την εικόνα, μετρώντας με τους Γουόριορς 1/13 σουτ σε παρατάσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέραν όλων των άλλων, ο Στεφ Κάρι είναι και ένας από τους πιο clutch παίκτες που έχουν εμφανιστεί στο μπάσκετ την τελευταία 10ετία. Ο σταρ των Γουόριορς δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη κόντρα στους Τίμπεργουλβς.

Οι Ράσελ και Έντουαρντς «καθάρισαν» τους περσινούς πρωταθλητές στην παράταση, έχοντας επιστρέψει από το -14. Το ζήτημα για τους Γουόριορς ήταν οι μόλις 4 πόντοι που πέτυχαν στην παράταση, αριθμός απαγορευτικός για να διεκδικήσουν την αναμέτρηση.

Μάλιστα το πρόβλημα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο αν κοιτάξει κάποιος τα νούμερα του Στεφ. Σε πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Κάρι, έχει σκοράρει μόλις 1/13 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 7 πόντους.

Προφανώς κάτι τέτοιο είναι συγκυριακό και κάποια στιγμή θα αλλάξει, όμως είναι σίγουρα τρομερό να βλέπεις τον Κάρι τόσο χαμηλά. Απέναντι στους Τίμπεργουλβς σκόραρε 5/7 τρίποντα και 21 πόντους στο πρώτο μέρος αλλά 0/5 στο δεύτερο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει όμως την ευθύνη στο τέλος.

«Υπάρχει μία διαφορά στην... αφήγηση γύρω από την ομάδα μας φέτος. Πρέπει να το αποδεχτούμε. Ως ο ηγέτης στον τρόπο που παίζουμε στο παρκέ έχω μεγάλη ευθύνη που δεν καταφέρουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι» ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ των Γουόριορς, που βρίσκονται σε τροχιά play-in αυτήν τη στιγμή.

 

NBA Τελευταία Νέα