Κινγκς - Γκρίζλις 133-100: «Έκρηξη» στην τελευταία περίοδο το Σακραμέντο (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγς πραγματοποίησαν επιμέρους 33-10 στο τελευταίο 12λεπτο και διέλυσαν τους ελλιπέστατους Γκρίζλις με σκορ 133-100.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων η απουσία του Τζα Μοράντ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, επηρέασε και μάλιστα με το παραπάνω στους Γκρίζλις.

Ειδικά στην τελευταία περίοδο, όταν και «κόλλησαν» στο σκοράρισμα, καθώς οι Κινγκς τους περιόρισαν μόλις σε 10 πόντους! Λογικό επόμενο να πάρει το Σακραμέντο τα ηνία του αγώνα και να φτάσει στην εύκολη επικράτηση απέναντι στο Μέμφις, το οποίο γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα του με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος όσον αφορά την 1η θέση στην Δύση.

Το Σακραμέντο είχε μοιράσει το σκοράρισμα, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Κίγκαν Μάρεϊ και Χάρισον Μπαρνς οι οποίοι πέτυχαν από 20 πόντους ο καθένας. Ο Φοξ είχε από τη πλευρά του 17 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις πρόσθεσε ένα ακόμη triple double με 14 πόντους, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα οι Γκρίζλις στερήθηκαν και τις υπηρεσίες του Στίβεν Άνταμς. Ο Ντεσμόντ Μπέιν σημείωσε 21 πόντους έχοντας επίσης 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ πέτυχε άλλους 19 πόντους με 3/6 τρίποντα.

@Photo credits: Twitter: @SacramentoKings

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα