Χαλιμπέρτον: Αγωνία στους Πέισερς για τον τραυματισμό του (vid)

Χαλιμπέρτον: Αγωνία στους Πέισερς για τον τραυματισμό του (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Χαλιμπέρτον: Αγωνία στους Πέισερς για τον τραυματισμό του (vid)

bet365

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον τραυματίστηκε στο παιχνίδι των Πέισερς με τους Νικς στη Νέα Υόρκη, βάζοντας στα αναμμένα κάρβουνα τον οργανισμό της Ιντιάνα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η 3η περίοδος στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, ο Χαλιμπέρτον αποχώρησε κουτσαίνοντας έχοντας τραυματιστεί στο αριστερό του γόνατο. Συγκεκριμένα επιχείρησε ένα drive προς το καλάθι των Νικς αλλά κατά τη πτώση του στο παρκέ χτύπησε και αποχώρησε από το ματς.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τάξεις των Πέισερς, οι οποίοι μπορεί να έχασαν σε αυτό το ματς με 119-113 αλλά πραγματοποιούν πολύ καλή χρονιά διεκδικώντας τα Playoffs. Και ο Χαλιμπέρτον αποτελεί τον παίκτη κλειδί σε αυτήν την προσπάθεια καθώς έχει κατά μέσο όρο 20.3 πόντους, 10.3 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Τα άσχημα μαντάτα για τους Πέισερς είναι ότι μετά από το τέλος αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία όσον αφορά την κατάστασή του. Κάτι που θα φανεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα