Νάγκετς - Καβαλίερς 121-108: Με «τριπλό» Γιόκιτς να οδηγεί (vid)

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς κατέγραψε ακόμη μία «τριπλή» εμφάνιση και οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν των Καβαλίερς στην έδρα τους με 121-108.

No Ντόνοβαν Μίτσελ, no πάρτι για τους Καβαλίερς στο Ντένβερ. Για την ακρίβεια ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς, που στην απουσία του «Spida» για λόγους ξεκούρασης λίγες ημέρες μετά το τρομερό του ρεκόρ, ανάγκασε το Κλίβελαντ σε ήττα στον πρώτο από τους συνεχόμενους πέντε αγώνες που θα δώσει εκτός έδρας (121-108). Σε ένα παιχνίδι που η μπασκέτα του Ντένβερ έφερε ξανά καθυστέρηση.

Ουσιαστικά οι Καβαλίερς πέρασαν μπροστά για μερικές στιγμές στο πρώτο δωδεκάλεπτο και έπειτα στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου. Η αντίδραση των Νάγκετς, ωστόσο, ήταν ολική και από τη στιγμή που πήραν τα ηνία του αγώνα έφτασαν σε διπλές «πτήσεις» και σφράγισαν το αποτέλεσμα και πέρασαν στην πρώτη θέση της Δύσης.

Ο υπερασπιστής του τίτλου του MVP για την περασμένη σεζόν, Νίκολα Γιόκιτς, σημείωσε 28 πόντους με 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ συν 2 κλεψίματα. Από εκεί και πέρα, ακόμη έξι παίκτες των Νάγκετς ήταν διψήφιοι με τον Μάρεϊ να έχει 18 και να ακολουθούν οι Πόρτερ Τζ. (16π.), Κάλντγουελ-Πόουπ (14π.), Χάιλαντ (13π.), Μπράουν (13π.), Γκόρντον (12π., 10ριμπ.).

Για τους Καβς, ο ΛεΒέρτ ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, ο Γκάρλαντ είχε 21 με 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ο Οσμάν σκόραρε 15 και ο Λοβ σταμάτησε στους 10 με 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα