ΝΒΑ: Οι Καβς υπέταξαν τους Σανς με το πρώτο νικητήριο σουτ στην καριέρα του Μόμπλεϊ (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης

bet365

Ο Έβαν Μόμπλεϊ πέτυχε το πρώτο νικητήριο σουτ της καριέρας του και οι Καβαλίερς επικράτησαν των Σανς με 90-88, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στην Ανατολή.

Έπειτα από 105 αγώνες στη λίγκα, ο Έβαν Μόμπλεϊ πέτυχε για πρώτη φορά το νικητήριο σουτ. Για την ακρίβεια, ήταν εκείνος που έκρινε το ματς των Καβαλίερς με τους Σανς, σκοράροντας για το 90-88 στα 4" για το φινάλε έπειτα από την ασίστ του Ντόνοβαν Μίτσελ, υποχρεώνοντας το Φοίνιξ στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα του.

Ο Μίτσελ έμεινε στους 20 πόντους με 6/20 σουτ έπειτα από τους 71 που σημείωσε πριν από δυο βράδια και στην τελευταία κατοχή των Καβς, πάσαρε στον Μόμπλεϊ ο οποίος τελείωσε τη δουλειά με mid-range σουτ. Παρεμπιπτόντως, ο 21χρονος φόργουορντ είχε 1/8 σουτ εντός πεδιάς πριν πετύχει το μεγαλύτερο σουτ της καριέρας του, το πρώτο νικητήριο ever.

Όσον αφορά τους Σανς, είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα όμως ο Μάικαλ Μπρίτζες αστόχησε στο φινάλε. Ο Κρις Πολ είχε 25 πόντους ενώ ο Ντιάντρε Έιτον έκανε double-double με 15 πόντους και 18 ριμπάουντ ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές για τους «Ήλιους» που έπεσαν στο 4-12 από τις 5 Δεκεμβρίου.

Τα δωδεκάλεπτα: 15-14, 33-43, 59-64, 90-88.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα