Πίστονς - Κλίπερς 131-142: Ματσάρα, ανατροπή με τα... δεύτερα και νίκη στην παράταση (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έκαναν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο Ντιτρόιτ χρησιμοποιώντας την... second unit, έστειλαν το ματς στην παράταση όπου και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη κόντρα στους Πίστονς με 142-131.

Μεγάλη ανατροπή των Κλίπερς ή χαρακίρι των Πίστονς; Από οποιαδήποτε οπτική γωνία και αν το δει κάποιος, δίκιο θα έχει!

Η ομάδα του Ντιτρόιτ είχε προβάδισμα 14 πόντων (126-112) στα 3:34 πριν από το τέλος του αγώνα με τους Κλίπερς και όλα έδειχναν ότι είχαν «κλειδώσει» την 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα και την 1η ύστερα από πέντε σερί ήττες. Αμ, δε! Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο αντέδρασαν, αλλά το έκαναν και με τις «ρεζέρβες» της ομάδας! Έχοντας στην πεντάδα τους Κενάρντ, Μαν, Κόφι, Μπατούμ και Μόουζες Μπράουν, οι Κλίπερς πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 16-2 σε αυτό το διάστημα και έστειλαν το ματς στην παράταση με σουτ του Τέρανς Μαν!

Στο έξτρα πεντάλεπτο απλά... επιβεβαίωσαν ότι είχαν πάρει το μομέντουμ του αγώνα και με νέο 14-3 έφτασαν σε μια... ανέλπιστη (σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς) νίκη. Ουσιαστικά στα τελευταία οκτώμισι λεπτά το σκορ ήταν 30-5 για λογαριασμό των Κλίπερς. Ο Πολ Τζορτζ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών έχοντας 32 πόντους με 9/19 σουτ, 12/14 βολές και 11 ασίστ ωστόσο παίκτες-κλειδιά ήταν η... second unit της ομάδας.

Ο Λουκ Κενάρντ είχε 18 πόντους με 4/8 τρίποντα ενώ ακολούθησαν οι Μόρις (16π.), Τζάκσον (14π.), Πάουελ (16π.), Γουόλ (16π.) και Ζούμπατς (12π., 15ριμπ.) Για τους Πίστονς οι Μπογκντάνοβιτς και Στιούαρτ σημείωσαν από 23 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα