Αντετοκούνμπο: «Το να είσαι υγιής σημαίνει ότι είσαι πλούσιος» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Το να είσαι υγιής σημαίνει ότι είσαι πλούσιος» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Αντετοκούνμπο: «Το να είσαι υγιής σημαίνει ότι είσαι πλούσιος» (vid)

bet365

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Πέλικανς, στο πρώτο από τα πέντε σερί εκτός έδρας ματς που έχουν να δώσουν τα «ελάφια».

Οι 42 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκριναν εν πολλοίς την αναμέτρηση απέναντι στους Πέλικανς, στη σπουδαία νίκη των Μπακς με 128-119. Ο Greek Freak στάθηκε στις δηλώσεις του περισσότερο στην ομάδα και το ταλέντο που υπάρχει, ενώ ανέφερε για άλλη μια φορά πως το Μιλγουόκι είναι ομάδα για πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βγάζω τα σωστά plays, να δημιουργώ για τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου και απλά προσπαθώ να πηγαίνω στη ρακέτα και σε μερικά αγαπημένα μου μέρη στο παρκέ. Το σκεπτικό είναι να είμαι επιθετικός πάντα».

Για τον Μπρουκ Λόπεζ: «Παίζει καλά, σουτάρει πολύ καλά και τελειώνει μπάλες στη ρακέτα, διαχειρίζεται κατοχές στο ποστ. Βγαίνει μπροστά και βάζει μεγάλα σουτ, παίζει με αυτοπεποίθηση. Ήταν πολύ καλός με τους Τζαζ, πολύ καλός και σήμερα, μπλοκάρει τα σουτ των αντιπάλων. Τον χρειαζόμαστε, χρειαζόμαστε την ενέργεια από τον καθένα».

Για το μαρκάρισμα του Βαλαντσιούνας: «Σίγουρα είναι δύσκολο. Είχε 28 πόντους στο ημίχρονο και έπαιζε πολύ καλά, δεν το περιμέναμε αλλά κάποιες φορές προσπαθείς να κλείσεις το κενό για άλλους, όπως ο Ζάιον. Είχε 28 στο ημίχρονο αλλά ήμασταν πάνω με πέντε. Θα θέλαμε να έχει ακόμα 28 πόντους στο τέλος και πιθανότατα να ήμασταν μπροστά με 10. Σούταρε πολύ καλά σήμερα, νομίζω είχε 6-7 τρίποντα που είναι εκπληκτικό αλλά στο τέλος πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας».

Για το παιχνίδι με το Μέμφις και τη βαριά ήττα: «Κανένας δε θέλει να χάνει. Όλοι παίζουν για να διασκεδάσουν και να κερδίσουν. Το παιχνίδι με το Μέμφις είναι στο παρελθόν. Για μένα ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είχα παίξει οπότε το είχα στο μυαλό μου. Η ομάδα έπαιξε καλά με τη Γιούτα και το ίδιο και σήμερα, οπότε θέλουμε να πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την ικανότητά του να μαρκάρει όπως οι συμπαίκτες του: «Το απολαμβάνω. Πρέπει να προστατεύω τους συμπαίκτες μου όπως το κάνουν και αυτοί. Μαρκάρω έναν από τους καλύτερους παίκτες των αντιπάλων, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ενεργός γίνεται, να μπλοκάρω μερικά σουτ. Κάποιες φορές σκοράρουν για τρεις, κάποιες άλλες θα τους σταματήσω».

Για το τι χρειάζεται από εδώ και πέρα: «Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε... καλές συνήθειες, να μείνουμε υγιείς. Είναι ωραία να έχουμε τον Ίνγκλις πίσω, ο Μίντλετον είναι μέσα-έξω. Θέλω να έχουμε όλη την ομάδα το γρηγορότερο δυνατό για να χτίσουμε συνήθειες. Με τη Γιούτα και σήμερα το είχαμε αυτό και θέλουμε να το κουβαλήσουμε στα επόμενα. Το να είσαι υγιής σημαίνει ότι είσαι πλούσιος. Το είπε ο Κάρτερ σήμερα και μου άρεσε. Ελπίζω να μείνουμε υγιείς.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα, παίκτες με πολύ ταλέντο. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους νέους ότι είναι έτοιμοι να παίξουν. Αποδεικνύουν όλοι πως είναι έτοιμοι να παίξουν. Με τη Γιούτα δεν αγωνίστηκα αλλά έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι τα παιδιά. Όχι μόνο εγώ αλλά και ο Κρις Μίντλετον, που δεν έπαιξε και σήμερα. Έχουμε ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως ποιος θα είναι στο παρκέ».

 

NBA Τελευταία Νέα