Στάνταμαϊρ: «Δεν θα χτυπούσα την κόρη μου, αγαπώ τα παιδιά μου»

Newsroom
Στάνταμαϊρ: «Δεν θα χτυπούσα την κόρη μου, αγαπώ τα παιδιά μου»

bet365

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ έκανε ανάρτηση στην οποία τονίζει πως δεν έχει χτυπήσει την κόρη του.

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Αμάρε Στούνταμαϊρ. Ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς και των Φοίνιξ Σανς, ο οποίος πέρασε και από την Ευρώπη συνελήφθη, αφού όπως αναφέρουν τα Μέσα, χτύπησε την κόρη του.

Ο πρώην σταρ των Σανς που αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό δίδυμο με τον Στιβ Νας στα καλά του χρόνια, έκανε μια ανάρτηση για το συμβάν αναφέροντας πως δεν χτύπησε την κόρη του.

«Τις τελευταίες 24 ώρες ένα συμβαν στο σπίτι μου με οδήγησε στο να κατηγορηθώ πως χτύπησα την κόρη μου. Είναι ένας ισχυρισμός που βασίζεται σε μια αναφορά που δεν έχει στοιχεία. Η εβραϊκή μου πίστη, οι Εβραίοι σήμερα γιορτάζουν το Hanukkah και άκουμε την ιστορία του πως ερχόμαστε κόντρα στην κακία. Με την έρευνα να συνεχίζεται, τα στοιχεία θα δείξουν πως τα σενάρια είναι αβάσιμα αφού η ιατρική κατάσταση της κόρης μου δεν είναι αποτέλεσμα της επίθεσης ενός πατέρα ύψους 2.08 και 113 κιλών. Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τον εαυτό μου να χτυπά άνθρωπο και ειδικά την κόρη μου. Σέβομαι, προστατεύω και αγαπώ την οικογένεια μου, ειδικά τα παιδιά μου. Σαν πατέρας σας ζητώ να σεβαστείτε τον χώρο μας και την ιδιοτικότητα μας», έγραψε.

 

NBA Τελευταία Νέα