Μπογκντάνοβιτς: «Θα θέλατε να βλέπετε 48' σε αγώνα EuroLeague»;

Μπογκντάνοβιτς: «Θα θέλατε να βλέπετε 48' σε αγώνα EuroLeague»;

Μπογκντάνοβιτς: «Θα θέλατε να βλέπετε 48' σε αγώνα EuroLeague»;

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ζήτησε τη γνώμη των φαν της EuroLeague σχετικά με το αν θα ήθελαν οι αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη να διαρκούν 48' όπως στο ΝΒΑ.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πήρε τα ταλέντα του και μετακόμισε στο ΝΒΑ το 2017 μετά από επτά χρόνια στο top επίπεδο με την Παρτίζαν και τη Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος γκαρντ μέτρησε 108 συμμετοχές στην EuroLeague, σημειώνοντας 12.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μ.ό., κατακτώντας τον τίτλο με τη Φενέρ το 2017 και αποτελώντας μέλος της All-Decade Team 2010-20.

Η φετινή χρονιά είναι η έκτη του Μπογκντάνοβιτς στο ΝΒΑ με τους Κινγκς και τους Χοκς, φτάνοντας δυο συνεχόμενες χρονιές στα playoffs με την Ατλάντα. Ο 30χρονος γκαρντ ζήτησε μέσω Twitter τη γνώμη των φίλων της EuroLeague, βάζοντας στην εξίσωση τα ματς του ΝΒΑ και τη διαφορά στη διάρκεια του αγώνα (δωδεκάλεπτα αντί δεκάλεπτα).

«Φίλοι της EuroLeague, μια ερώτηση, θα θέλατε να βλέπετε 48' σε αγώνες της EL;» ήταν το ερώτημα του Μπογκντάνοβιτς, με τον Μάριο Χεζόνια να μπαίνει στην κουβέντα: «Αδελφέ, οι μισοί δεν θα έπαιζαν πια»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα