Σίλβερ: «Θα κοιτάξουμε την Πόλη του Μεξικού για επέκταση του ΝΒΑ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σίλβερ: «Θα κοιτάξουμε την Πόλη του Μεξικού για επέκταση του ΝΒΑ»

bet365

Η διεξαγωγή του NBA Mexico City game ανάμεσα στους Χιτ και τους Σπερς έφερε ξανά στο τραπέζι το ενδεχόμενο επέκτασης του ΝΒΑ εκτός ΗΠΑ και ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ έφερε ως παράδειγμα τους Ράπτορς.

H Πόλη του Μεξικού, η πρωτεύουσα της χώρας με τους περίπου 22 εκατομμύρια κατοίκους συγκεντρώνει ρεαλιστικές πιθανότητες για την επέκταση του ΝΒΑ όμως παραδέχτηκε ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ στο περιθώριο της νίκης των Χιτ επί των Σπερς στο NBA Mexico City game που διεξήχθη μπροστά σε 20.000 φιλάθλους.

Ο ιθύνων νους της κορυφαίας λίγκας στον πλανήτη έβαλε στην εξίσωση τους Ράπτορς, τονίζοντας σχετικά: «Αν δει κανείς την επιτυχία που είχαμε στον βορρά με τον Καναδά, ξεκινώντας στις αρχές των '90s, θεωρώ λογικό να επεκταθούμε και στον νότο».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αυτή τη στιγμή όσον αφορά την επέκταση αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εξετάσουμε σοβαρά την Πόλη του Μεξικού με την πάροδο του χρόνου».

Η αναμέτρηση των Χιτ με τους Σπερς τα ξημερώματα της Κυριακής 18/12 ήταν η πρώτη στην Πόλη του Μεξικού έπειτα από το 2019. Από το 1992, έχουν διεξαχθεί συνολικά 30 αγώνες στο Μεξικό, περισσότερες από κάθε άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά.

 

NBA Τελευταία Νέα