Μπουλς - Νικς 120-128: Το Σικάγο «έπεσε» στην παράταση από τη Νέα Υόρκη των Ραντλ-Μπράνσον (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Μπουλς οδήγησαν το ματς με τους Νικς στην παράταση, όμως γνώρισαν την ήττα με 120-128 μπροστά στο κοινό τους σε ένα σκηνικό που θύμισε Ατλάντα.

Με τους Τζούλιους Ραντλ και Τζέιλεν Μπράνσον να συνδυάζονται για 61 πόντους, οι Νικς «καθάρισαν» την παρτίδα με τους Μπουλς στον έξτρα χρόνο για το τελικό 120-128. Οι «ταύροι» που έβγαλαν πείσμα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν μία ανατροπή και ηττήθηκαν για ακόμη μία φορά στο πλαίσιο της παράτασης.

Με 54'' να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, ο Γκράιμς έστειλε τους Νεοϋορκέζους στο 117-113, με τον ΝτεΡόζαν και τις εμπνεύσεις του να φέρνουν το ματς στα ίσια αναγκάζοντας το αποτέλεσμα να βγει από την παράταση. Εκεί, Γκράιμς και Μπράνσον ολοκλήρωσαν ό,τι είχε ξεκινήσει η ομάδα τους και έκλεισαν τον αγώνα υπέρ τους τρέχοντας ένα σερί πέντε νικηφόρων παιχνιδιών. Νωρίτερα, οι Μπουλς αναγκάστηκαν να γυρίσουν αρκετές φορές από διψήφιες αποστάσεις με τους Νικς να έχουν τον έλεγχο και πήραν το πρώτο προβάδισμα με τον Βούκσεβιτς στο τρίτο δωδεκάλεπτο.

Ο Ραντλ για ακόμη μία φορά πραγματοποίησε... τριαντάρα εμφάνιση έχοντας 31 πόντους με 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Μπράνσον τον συμπλήρωσε με 30 συν 7 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Ο Μπάρετ σημείωσε 22 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ο Γκράιμς 14 με 5 ριμπάουντ-2ασίστ για την... άλωση του Σικάγου.

Από την άλλη, η στατιστική των Μπουλς έφερε 5 παίκτες με διψήφια νούμερα. Την αρχή έκανε ο ΝτεΡόζαν με 32 πόντους και το εντυπωσιακό 16/17 από τη γραμμή των βολών, ο ΛαΒίν είχε 25 (11/23 σουτ), ακολούθησε ο Βούκσεβιτς με19 (συν 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), ο Γουάιτ με 12 και ο Γουίλιαμς με 11 πόντους, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

@Photo credits: twitter/ New York Knicks

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα