Μπρούκλιν Νετς: Ο Ίρβινγκ λέει όχι στους αντιπερισπασμούς και στέλνει μήνυμα

Μπρούκλιν Νετς: Ο Ίρβινγκ λέει όχι στους αντιπερισπασμούς και στέλνει μήνυμα

Δημήτρης Οικονόμου
Μπρούκλιν Νετς: Ο Ίρβινγκ λέει όχι στους αντιπερισπασμούς και στέλνει μήνυμα

bet365

Οι δηλώσεις του Καϊρί Ίρβινγκ μετά τη νίκη επί των Γουίζαρντς, φανερώνουν την αντιστροφή του κλίματος στους Μπρούκλιν Νετς.

Η αφύπνιση των Μπρούκλιν Νετς είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο ΝΒΑ. Οι Νεοϋορκέζοι είχαν ένα ταραχώδες καλοκαίρι με τα... τερτίπια του Ντουράντ, ταλαιπωρήθηκαν από την απουσία του Ίρβινγκ ελέω της γνωστής ιστορίας με την ταινία και τα αντισημιτικά μηνύματα, άλλαξαν τον Στιβ Νας για να βγει μπροστά ο Ζακ Βον και πλέον τρέχουν θετικό ρεκόρ στα τελευταία 14 παιχνίδια τους.

Συγκεκριμένα, μετά και τη νίκη τους με 112-100 στην έδρα των Γουίζαρντς, οι Νετς μετρούν 11 νίκες στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις τους, με την επιστροφή του Καϊρί Ίρβινγκ να δίνει νέο αέρα στην περιφέρεια. Το ταλέντο του άλλωστε στο σκοράρισμα είναι αδιαμφισβήτητο. Ο Ίρβινγκ σκόραρε 24 πόντους απέναντι στους Γουίζαρντς, συμπληρώνοντας τους 30 του Ντουράντ στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Με το ρεκόρ τους στο 17-12 πλέον, είναι ξεκάθαρο πως αρέσκονται στο να βρεθούν στο παρκέ και σκέφτονται πολύ περισσότερο το μπάσκετ από ό,τι στην αρχή της χρονιάς, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ίρβινγκ στις δηλώσεις του.

«Πάμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αυτή είναι η νοοτροπία μας. Όχι άλλες δικαιολογίες, αντιπερισπασμοί, θα σταματήσουμε να τα ρίχνουμε όλα στους τραυματισμούς. Θέλουμε απλώς να είμαι υγιείς και να χαιρόμαστε όταν βγαίνουμε στο παρκέ σε κάθε παιχνίδι» ήταν τα λόγια του σταρ των Νετς.

Άλλωστε την συγκέντρωσή του τη φανερώνουν και τα ίδια τα στατιστικά, με τον Καϊρί να μετρά 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ στα έξι τελευταία ματς με την παρέα του Μπρούκλιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα