Μιλγουόκι Μπακς: Τριπλή ανταλλαγή μπορεί να κάνει τον Κράουντερ συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο

Δημήτρης Οικονόμου
Μιλγουόκι Μπακς: Τριπλή ανταλλαγή μπορεί να κάνει τον Κράουντερ συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο

bet365

Ακόμα πιο πιθανό να γίνει παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς ο Τζέι Κράουντερ και να αγωνιστεί παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τριπλή ανταλλαγή μεταξύ των «ελαφιών», του Φοίνιξ και των Χιούστον Ρόκετς.

Το ενδιαφέρον των Μιλγουόκι Μπακς για τον Τζέι Κράουντερ είναι γνωστό από το καλοκαίρι, όταν και ο ίδιος δε βρήκε τον απαιτούμενο χώρο στους Φοίνιξ Σανς.

Όπως μεταφέρει ο Σαμς Σαράνια στο ρεπορτάζ του Athletic, είναι πιθανό η κίνηση αυτή τελικά να πραγματοποιηθεί, προκαλώντας ένα ντόμινο ανακατατάξεων μεταξύ τριών ομάδων. Ο Κράουντερ για να καταλήξει συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο θα πρέπει τα «ελάφια» να δώσουν τέσσερα pick δευτέρου, μαζί με μερικούς παίκτες οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί στο Χιούστον και οι Ρόκετς να μεταφέρουν τους Έρικ Γκόρντον και πιθανότατα τον Κένιον Μάρτιν Τζούνιορ στο Φοίνιξ.

Το πρόβλημα σε αυτό το deal είναι οι απαιτήσεις των Ρόκετς, που θέλουν pick πρώτου γύρου και για αυτόν τον λόγο δεν έχουν ακόμα πειστεί. Ενδεχόμενο που αν πραγματοποιηθεί θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή των Μπακς, με έναν παίκτη που γνωρίζει από πίεση και μεγάλα παιχνίδια στις ομάδες που βρισκόταν, παρότι φέτος δεν έχει πατήσει παρκέ ελέω των διαφωνιών του με τους Σανς.

Ο Κράουντερ την περσινή σεζόν μέτρησε 9.4 πόντους και 5.3 ριμπάουντ σε 67 παιχνίδια της regular season, ενώ στα 13 των playoffs οι μέσοι του όροι ήταν 9.3 και 4.7 αντίστοιχα, μαζί με 2.4 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα