Μπλέιζερς - Τίμπεργουλβς 124-118: Τους... πάτησε η τριάδα Λίλαρντ-Σάιμονς-Γκραντ (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Με τον Λίλαρντ να βάζει την υπογραφή του και τους Σάιμονς, Γκραντ να συμπληρώνουν, οι Μπλέιζερς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 124-118.

Επιστροφή στις νίκες για το Πόρτλαντ με το κοινό του να πανηγυρίζει την πιο πρόσφατη απέναντι στους Τίμπεργουλβς με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να κόβει και τους Σάιμονς- Γκραντ να... ράβουν για το τελικό 124-118.

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά μοιράστηκαν από ένα δωδεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο καταλήγοντας να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια με την διαφορά στον πόντο (65-66) για τους Τίμπεργουλβς. Στην επιστροφή οι φιλοξενούμενοι με την ορμή κυρίως του Έντουαρντς έφτασαν στο +10, όμως το τέλος της περιόδου βρήκε τους Μπλέιζερς μπροστά μετά από προσπάθεια του Γιούμπανκς.

Στο 3'52'' πριν τη λήξη, ο Γκομπέρ έγραφε το 115-113 με τους Λίλαρντ και Γκραντ να συνεργάζονται να δίνουν αέρα στο Πόρτλαντ με 122-116. Με 15/15 βολές, ο σταρ των Μπλέιζερς δήλωσε παρών για ακόμη ένα ματς και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφού στα εναπομείναντα 8.4'' δεν διαφοροποιήθηκε η εικόνα.

Ο Λίλαρντ είχε 36 πόντους με 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Σάιμονς συμπλήρωσε με 31 πόντους και ο Γκραντ με 17 συν 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ 15 ριμπάουντ μάζεψε ο Νούρκιτς των 8 πόντων.

Από την άλλη, ο Έντουαρντς είχε 26 πόντους με 6 ριμπαόυντ και 7 ασίστ, ο Γκομπέρ ήθελε ένα ριμπάουντ για το double-double στους 24 πόντους, όσους έβαλε και ο Ράσελ όμως δεν στάθηκαν αρκετοί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα