Καβαλίερς - Κινγκς 95-106: Ανάγκασαν το Κλίβελαντ στη δεύτερη ήττα εντός έδρας με Σαμπόνις και άλλους τρεις (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Κινγκς βρέθηκαν στο Κλίβελαντ και υποχρέωσαν σε ήττα με 95-106 τους Καβαλίερς για την 14η νίκη της σεζόν με σούπερ Σαμπόνις και άλλους...τρεις.

Οι Κινγκς φιλοξενήθηκαν από τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ και τους υποχρέωσαν σε ήττα με 95-106 με το Σακραμέντο να μετρά πλέον 14-10 για την τρέχουσα σεζόν (16-10 οι Καβς).

Οι Καβαλίερς μπορεί να αντέδρασαν στο αρχικό 31-20 των Κινγκς, αλλά δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή τους, αφού το Σακραμέντο είχε βρει τα... κλειδιά του αγώνα και κινούταν σε σωστό ρυθμό για την τελική επικράτηση. Ήταν μόλις το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα για το Κλίβελαντ στην έδρα του μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ ακόμη 11 αναμετρήσεις έχουν τελειώσει υπέρ του.

Μία τετράδα ήταν εκείνη που ξεχώρισε για τους νικητές. Ο Σαμπόνις ηγήθηκε της προσπάθειας με 18 πόντους και 18(!) ριμπάουντ συν 6 ασίστ με 3 κλεψίματα, ο Μπαρνς είχε 20, ο Χουέρτερ 19 με 5 ριμπάουντ και ο Κίγκαν Μάρεϊ προσέφερε άλλους 18.

Στην πλευρά των Καβαλίερς, ο ΛεΒέρτ σταμάτησε στους 22 πόντους και τους πλαισίωσε με 6 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ο Γκάρλαντ σημείωσε 19 (6ασ.), ο Οσμάν 17 και ο Μόμπλεϊ 16 με 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα