ΝΒΑ: Απίστευτη τροπή στο πρόστιμο του Γκριν που... ξεπληρώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό

ΝΒΑ: Απίστευτη τροπή στο πρόστιμο του Γκριν που... ξεπληρώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό

bet365

Ένα πρόστιμο φαίνεται πως εξελίσσεται σε προσφορά για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού ο φίλαθλος που αντάλλαξε κουβέντες με τον Ντρέιμοντ Γκριν «ματσάρει» το ποσό για έναν οργανισμό της επιλογής του.

Ο απόηχος του παιχνιδιού ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φαίνεται πως αλλάζει συνεχώς «σενάρια». Πέρα από τη νίκη των «πολεμιστών», το ΝΒΑ επέβαλε πρόστιμο στον Ντρέιμοντ Γκριν για «χρήση άσεμνης γλώσσας» που έκανε σε φίλο των γηπεδούχων με τον βετεράνο φόργουορντ να καλείται να καλύψει το ποσό των 25.000 δολαρίων.

Και εδώ είναι που έρχεται η απίστευτη τροπή. Ο φίλαθλος των Μάβερικς, ο οποίος ενεπλάκη στο περιστατικό με τον Γκριν, φρόντισε να προβεί σε μία αξιέπαινη κίνηση. Παραδεχόμενος πως έχει μερίδιο ευθύνης σε ό,τι εξελίχθηκε την ώρα του αγώνα θέλησε να... ξεπληρώσει το αντίστοιχο ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μέσω του Twitter του, λοιπόν, κάλεσε τον Γκριν να επιλέξει τον οργανισμό που θα κάνει ο ίδιος τη δωρεά «ματσάροντας» τα 25.000 δολάρια, ειδάλλως τα χρήματα θα δοθούν στο NBA Cares που εξυπηρετεί κοινό σκοπό.

 

NBA Τελευταία Νέα