Ντουράντ: «Δεν ενδιαφέρομαι για το MVP, το έχω πετύχει αυτό»

Ντουράντ: «Δεν ενδιαφέρομαι για το MVP, το έχω πετύχει αυτό»

Δημήτρης Οικονόμου
Ντουράντ: «Δεν ενδιαφέρομαι για το MVP, το έχω πετύχει αυτό»

bet365

Μπορεί να μοιράζει... 45άρες ο Κέβιν Ντουράντ, ωστόσο ο τίτλος του MVP είναι κάτι πολύ μακρινό για εκείνος και όπως δήλωσε σχετικά δεν τον ενδιαφέρει.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ασταμάτητος και οδήγησε το Μπρούκλιν στην επικράτηση με 109-102 επί των Ορλάντο Μάτζικ. Ο σταρ των Νετς σκόραρε 45 πόντους με 16/19 δίποντα, 3/5 τρίποντα, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.

Μοιραία μετά από αυτά τα νούμερα που θύμισαν... MVP, η κουβέντα πήγε προς τα εκεί, με τον Ντουράντ να παραδέχεται πως αυτό το βραβείο πλέον δεν είναι κάτι που τον νοιάζει.

«Όχι, δε με ενδιαφέρει. Έχω φτάσει εκεί, το έχω καταφέρει αυτό. Χρειάζεται πολλά περισσότερα από εμένα για να μπω σε αυτήν τη συζήτηση τώρα» ήταν τα λόγια του KD. Ο Ντουράντ θυμίζουμε πως κατέκτησε τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου το 2013-14 με τη φανέλα των Θάντερ, αλλά και δύο Finals MVP το 2017 και το 2018 με τους Γουόριορς. Άλλος ένας λόγος για τον οποίο ο υποψήφιος για rookie της σεζόν και Νο1 του φετινού Draft, Πάολο Μπανκέρο ζήτησε και πήρε την υπογεγραμμένη φανέλα του.

 

NBA Τελευταία Νέα