Πόρτις: Δεύτερος σε double double στο ΝΒΑ

Πόρτις: Δεύτερος σε double double στο ΝΒΑ

Νίκος Καρφής
Πόρτις: Δεύτερος σε double double στο ΝΒΑ

bet365

Ο Μπόμπι Πόρτις κάνει θραύση φέτος στα double double, δίνοντας λύσεις στον Μπουντενχόλζερ.

Είναι η... ψυχή των Μπακς και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Μπόμπι Πόρτις για άλλη μια σεζόν προσφέρει σημαντικές λύσεις όταν πατά παρκέ και λύνει τα χέρια του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο Μπόμπι είναι μέχρι τώρα δεύτερος στο ΝΒΑ σε double double με 12, ενώ παίζει 26.8 λεπτά κατά μέσο όρο. Έχει 13.5 πόντους και 10.5 ριμπάουντ ανά ματς, δηλαδή βρίσκεται σε μέσους όρους double double. Επιπλέον σουτάρει με 33.3% τρίποντα και 47.7% εντός παιδιάς. Παίκτης ομάδας που ξέρει να ξεσηκώνει το πλήθος στο Μιλγουόκι. Ο Πόρτις είναι ξεχωριστός και έχει ταιριάξει απόλυτα στα θέλω των ελαφιών.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πατήσει και στην κορυφή των double double, αφού κυνηγά τον Mr. Assist του ΝΒΑ και παίκτη των Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που έχει φτάσει στα 13. Αναμένεται ντέρμπι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα