Κάζινς: Ο GM των Γουόριορς του είπε ότι δεν παίζει στο NBA, λόγω της συμπεριφοράς του (vid)

Κάζινς: Ο GM των Γουόριορς του είπε ότι δεν παίζει στο NBA, λόγω της συμπεριφοράς του (vid)

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς παραμένει μακριά από το NBA και πριν από μερικές ημέρες ρώτησε τον GM των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μπομπ Μάγιερς γιατί δεν τον παίρνει καμία ομάδα. Η απάντηση δεν προκάλεσε έκπληξη.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είναι ένας απο τους παίκτες που δεν έχε βρει ακόμη ομάδα στο NBA. Με το όνομά του να μπαίνει στη λίστα των παικτών που κοιτάζουν οι ομάδες από την Ταϊβάν!

Ο ίδιος φαίνεται να αναζητεί ακόμη τον τρόπο για να αγωνιστεί ξανά στο ΝΒΑ. Και γι' αυτό το λόγο τηλεφώνησε στον GM των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μπομπ Μάγιερς, τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στους πρωταθλητές του 2022.

Η απάντηση που έλαβε, μάλλον, δεν του προκάλεσε έκπληξη. «Θέλεις την απάντηση;», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάγιερς, όπως αποκάλυψε στο podcast «All the smoke». Όταν ο Κάζινς απάντησε καταφατικά. «Επειδή όλοι φοβούνται τη συμπεριφορά σου», συνέχισε ο Μάγιερς.

Ο Κάζινς λογίζεται (και ήταν) ένας από τους κορυφαίους σέντερ στο επιθετικό κομμάτι, μέχρι που τραυματίστηκε για πρώτη φορά, όταν ήταν στους Πέλικανς. Από εκεί τη στιγμή, το 2018 και έπειτα, η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα. Τελευταία ομάδα του ήταν την προηγούμενη σεζόν ήταν οι Ντένβερ Νάγκετς.

 

NBA Τελευταία Νέα