Ντάλας Μάβερικς: Ο Γουντ δείχνει πως αξίζει μία θέση δίπλα στον Ντόντσιτς

Ντάλας Μάβερικς: Ο Γουντ δείχνει πως αξίζει μία θέση δίπλα στον Ντόντσιτς

Δημήτρης Οικονόμου
Ντάλας Μάβερικς: Ο Γουντ δείχνει πως αξίζει μία θέση δίπλα στον Ντόντσιτς

bet365

Ο καλύτερος παρτενέρ του Λούκα Ντόντσιτς, Κρίστιαν Γουντ έρχεται από τον πάγκο των Ντάλας Μάβερικς, κάτι που φαίνεται πως δε θα συνεχιστεί για πολύ.

Μπορεί το έργο των Μάβερικς απέναντι στους Σέλτικς να ήταν πολύ δύσκολο και μοιραία να ηττήθηκαν με 125-112, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο Τζέισον Κιντ δεν αναζητά τις κατάλληλες προσαρμογές στο παιχνίδι της ομάδας.

Το πρόβλημα για το Ντάλας συνεχίζει να είναι η πενιχρή παρουσία των starters. Ο Λούκα Ντόντσιτς σκόραρε 42 πόντους κόντρα στην άμυνα των Σέλτικς, όμως οι τέσσερις παρτενέρ του στην αρχική πεντάδα προσέθεσαν μόλις 31, με τους 15 να ανήκουν στον Σπένσερ Ντινγουίντι.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για τους Μάβερικς, με τις σκέψεις για κάποια αλλαγή στην πεντάδα να είναι ορατές. Και αυτό διότι ο Κρίστιαν Γουντ είναι σε τρομακτική κατάσταση ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο ψηλός του Ντάλας αγωνίστηκε για 34 λεπτά, σκόραρε 10/14 δίποντα, 2/3 τρίποντα για συνολικά 26 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και ήδη η θέση του Ντουάιτ Πάουελ είναι σε αμφισβήτηση.

Τα νούμερα του Κρίστιαν Γουντ αλλά κυρίως η σύνδεση που φαίνεται πως έχει αναπτύξει με τον Ντόντσιτς, είναι στοιχεία που κάνουν τη σκέψη για συμμετοχή του στην πεντάδα ακόμα πιο έντονη, με τον Κιντ να τονίζει ότι υπάρχουν σκέψεις για προσαρμογές.

Ο ίδιος ο Γουντ πάντως ρωτήθηκε σχετικά, αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού αλλά απάντησε πως πρέπει να κρατήσει την απάντηση για τον εαυτό του, υπερτονίζοντας το πόσο απολαυστικό είναι να παίζει για το Ντάλας.

Ο 27χρονος ψηλός σκοράρει 17.3 πόντους, μαζεύει 7.8 ριμπάουντ και μοιράζει 1.1 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

@Photo credits: Twitter/ dallasmavs

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα