Τίμπεργουλβς - Χιτ 105-101: Απουσίες και τρίτη περίοδος «λύγισαν» το Μαϊάμι στη Μινεσότα (vid)

bet365

Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσιάστηκαν στη Μινεσότα με πολλά προβλήματα απουσιών, οι Τίμπεργουλβς έκαναν... ονειρικό τρίτο δωδεκάλεπτο και έφτασαν στη νίκη με 105-101.

Στο 9-8 διαμορφώθηκε το ρεκόρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς που επικράτησαν των Χιτ των πολλών απουσιών με 105-101, υποχρεώνοντάς τους στην 11η ήττα της σεζόν (7νίκες).

Ο Τζίμι Μπάτλερ παρακολούθησε για τρίτο σερί παιχνίδι την προσπάθεια της ομάδας του από... μακριά λόγω τραυματισμού στο γόνατο, με τους Τάιλερ Χίρο, Ντάνκαν Ρόμπινσον και Γκέιμπ Βίνσεντ να προστίθενται στη μεγάλη λίστα των απουσιών για τους Χιτ.

Παρόλα αυτά, το Μαϊάμι ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης περιόδου, φτάνοντας και στο +15 (41-56) στη δεύτερη από το κάρφωμα του Μπαμ Αντεμπάγιο. Η συνέχεια, όμως, επιφύλασσε το καλύτερο δωδεκάλεπτο των Τίμπεργουλβς που με επιμέρους 37-19, από τους οποίους οι 10 προήλθαν από τα χέρια του Άντονι Έντουαρντς, γύρισαν τον τροχό και έστρεψαν την ψυχολογία υπέρ τους. Οι Χιτ ισοφάρισαν σε 99-99 λίγο πριν το τέλος, ωστόσο οι γηπεδούχοι άντεξαν και έφυγαν με τη νίκη.

Στους 25 πόντους σταμάτησε ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 8 ριμπάουντ και μία ασίστ λίγο πριν αποβληθεί με 6ο φάουλ στο τέλος του ματς, 22 είχε ο Έντουαρντς με 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα και ο ΜακΝτάνιελς είχε 18.

Στον αντίποδα, ο Κάιλ Λάουρι μέτρησε 21 πόντους με 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα, ο Στρους 19 με 6 ριμπάουντ και ο Αντεμπάγιο 17 με 14 ριμπάουντ!

&

;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα