«Ο Ίρβινγκ παραμένει εκτός και η Ένωση Παικτών μπορεί να προβεί σε καταγγελία»

«Ο Ίρβινγκ παραμένει εκτός και η Ένωση Παικτών μπορεί να προβεί σε καταγγελία»

«Ο Ίρβινγκ παραμένει εκτός και η Ένωση Παικτών μπορεί να προβεί σε καταγγελία»

bet365

Όσο η κατάσταση με την τιμωρία του Καϊρί Ίρβινγκ από τους Νετς δεν ξεκαθαρίζει, η φημολογία για τις κινήσεις της Ένωσης Παικτών... φουντώνει.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται... στην αναμονή! Η τιμωρία των Νετς ως αποτέλεσμα για το ποστάρισμα με τα αντισημιτικά μηνύματα αφορούσε πέντε παιχνίδια, ωστόσο οδεύοντας προς την έβδομη αναμέτρηση χωρίς τον Ίρβινγκ στο παρκέ, το τοπίο παραμένει θολό.

Ο Uncle Drew συναντήθηκε τόσο με τον κομισάριο του ΝΒΑ, όσο και με τους ιδιοκτήτες της ομάδας στην προσπάθειά του να του να επιστρέψει στη δράση, με τον Τσάι να αναφέρει πως «πρέπει να δείξει στους ανθρώπους ότι μετάνιωσε».

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκ Στάιν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνει λόγο ακόμη και για καταγγελία της Ένωσης Παικτών του NBA (NBPA) αν η κατάσταση δεν διαφοροποιηθεί σύντομα ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή".

«Ο Ίρβινγκ ανυπομονεί να επιστρέψει στο παρκέ και υπάρχουν συζητήσεις εδώ και μέρες ότι η Εθνική Ένωση Παικτών Μπάσκετ, σε κάποιο χρονικό σημείο, θα μπορούσε να κινηθεί για να υποβάλει καταγγελία εκ μέρους του Ίρβινγκ εάν τα διάφορα εμπλεκόμενα μέρη δεν μπορούν να καταλήξουν σε λύση για ένα χρονοδιάγραμμα επιστροφής», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της Ένωσης, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έχει τοποθετηθεί υπέρ του έμπειρου γκαρντ λέγοντας πως η συνθήκη αυτή θα πρέπει να λειτουργήσει σαν μάθημα στον Ίρβινγκ, δεχόμενος παράλληλα την απολογία του.

 

NBA Τελευταία Νέα