Ντουράντ: «Ξύπνησα και είδα ότι ο Νας απολύθηκε, είναι σοκαριστικό αλλά συμβαίνει» (vid)

Ντουράντ: «Ξύπνησα και είδα ότι ο Νας απολύθηκε, είναι σοκαριστικό αλλά συμβαίνει» (vid)

Ντουράντ: «Ξύπνησα και είδα ότι ο Νας απολύθηκε, είναι σοκαριστικό αλλά συμβαίνει» (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε μετά την ήττα από τους Μπουλς για την απομάκρυνση του Στιβ Νας από τον πάγκο των Νετς για την οποία ενημερώθηκε μετά από μεσημεριανό ύπνο και δήλωσε πως ένιωσε σοκαρισμένος, ωστόσο είναι κάτι που συνηθίζεται στη λίγκα.

Ο Κέβιν Ντουράντ έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα ήττα των Νετς, αυτή τη φορά στο Μαϊάμι από τους Χιτ και κλήθηκε να αναφερθεί στο γεγονός της απόλυσης του Στιβ Νας από τον πάγκο της ομάδας.

Ο σταρ του Μπρούκλιν ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως έμαθε για την απομάκρυνση του προπονητή του από τις ειδήσεις του ESPN και ενώ είχε ξυπνήσει από τον... pregame σύντομο ύπνο του. Ενώ είπε πως «είσαι πάντα σοκαρισμένος όταν συμβαίνει μια τέτοια κίνηση. Αλλά είναι φυσιολογικό στο ΝΒΑ. Το θέμα ήταν να ετοιμαστούμε για το αποψινό παιχνίδι. Πρόκειται για μία σύντομη αλλαγή πάντα στο πρωτάθλημα, ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως έχεις προπονήσεις, παιχνίδια που έρχονται, οπότε δεν μπορείς να το σκεφτείς πολύ. Ήταν στο μυαλό μου για λίγο σήμερα».

Μάλιστα, ο KD ρωτήθηκε και για τον λόγο που ο ίδιος θεωρεί πως οδήγησε σε αυτή την απόφαση λέγοντας «Πολλά πράγματα. Δεν είχαμε μια υγιή ομάδα. Απλά δεν παίξαμε καλά. Και αυτό συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν αφαιρεί από το μπασκετικό IQ του Στιβ, τον τρόπο με τον οποίο διδάσκει το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αυτό αφαιρεί από τίποτα. Απλά δεν λειτούργησε».

«Αυτό είναι το ΝΒΑ. Όλοι αλλάζουν αν θέλετε να το δείτε. Είναι απλώς θέμα - ο κόσμος έξω από τον χώρο μπορεί να βλέπει αυτό που κάνουμε ως μεγαλύτερο από αυτό που είναι, αλλά ερχόμαστε στη δουλειά κάθε μέρα. Παιδιά έχουν ζητήσει ανταλλαγές στο παρελθόν, προπονητές απολύονται, έχουμε διαφωνίες στα αποδυτήρια μας, συμβαίνει στη Λίγκα. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ για δουλειά» κατέληξε ο Ντουράντ.

Παρά την ενημέρωση του General Manager των Νετς πως δεν ρωτήθηκαν οι παίκτες για αυτή την απόφαση, θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Ντουράντ φέρεται να είχε ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τους Μαρκς-Νας.

 

NBA Τελευταία Νέα