Νετς: Τέλος ο Νας

Νετς: Τέλος ο Νας

Νίκος Καρφής
Νετς: Τέλος ο Νας

bet365

Ο Στιβ Νας αποτελεί παρελθόν από τους Νετς, δύο χρόνια περίπου μετά την πρόσληψη του.

Δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο των Νετς ο Στιβ Νας. Ο Καναδός προπονητής απολύθηκε από την ομάδα του Μπρούκλιν σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι και πλέον θα ψάξει τον νέο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ο Καναδός ήταν στους Νετς από το 2020 μέχρι σήμερα στην πρώτη του δουλειά ως head coach, ωστόσο μετά από δύο χρόνια, οι Νετς αποφάσισαν πως το... πείραμα δεν πέτυχε και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Στις 8 Αυγούστου υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κέβιν Ντουράντ να επαναλαμβάνει το αίτημα του για ανταλλαγή στον ιδιοκτήτη Τζο Τσάι και να ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να επιλέξει είτε εκείνον, είτε το δίδυμο των Στιβ Νας-Σον Μάρκς. Λίγο καιρό μετά δόθηκε η απάντηση, με τον ΚD να μένει στο Μπρούκλιν και τον Νας να αποτελεί παρελθόν από τους Νετς.

Πέρυσι οι Νετς αποκλείστηκαν με σκούπα στον πρώτο γύρο από τους Σέλτικς, ενώ πρόπερσι έχασαν με 4-3 στον δεύτερο γύρο από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Yποψήφιοι αντικαταστάτες είναι ο Άιμε Ουντόκα των Σέλτικς που έχει τιμωρία 1 χρόνου (αλλά ισχύει μόνο για την ομάδα της Βοστώνης) και ο Κουίν Σνάιντερ που έκανε καλή δουλειά στους Τζαζ.

 

NBA Τελευταία Νέα