Σίξερς - Μπακς 88-90: Άντεξαν στο θρίλερ με double double Γιάννη (vid)

Νίκος Καρφής
Σίξερς - Μπακς 88-90: Άντεξαν στο θρίλερ με double double Γιάννη (vid)

bet365

Oι Μπακς πήραν τη ματσάρα κόντρα στους Σίξερς στην πρεμιέρα τους (90-88), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με double double.

Σε θρίλερ μετατράπηκε η πρεμιέρα των Μπακς στο ΝΒΑ. Τα... ελάφια μετά από ένα τρελό ματς, επικράτησαν με 90-88 των Σίξερς και τους έριξαν στο 0-2. Τα... ελάφια κράτησαν την ψυχραιμία τους στο τέλος και με ηγέτη Greek Freak έφτασαν στη νίκη. Κομβικοί για την επικράτηση τους ήταν ο Μάθιους με μεγάλο τρίποντο και ο Χόλιντεϊ με σπουδαία άμυνα πάνω στον Χάρντεν στο τέλος.

Για την ομάδα του Μπουντενχόλζερ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν κορυφαίος με 21 πόντους, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ, ενώ 17 είχε ο Λόπεζ και 12 πόντους πρόσθεσε ο Άλεν. Double double και για τον πολύτιμο Μπόμπι Πόρτις με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Μπουντενχόλζερ δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Μπρουκ Λόπεζ πήρε αρκετά τρίποντα στο ματς, δείχνοντας άνετος πάνω στο παρκέ. Σούταρε 12 τρίποντα και βρήκε στόχο στα 4 εκ αυτών, δίνοντας ψυχολογία στους Μπακς που το είχαν ανάγκη.

Στον αντίποδα ο Χάρντεν είχε 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του αλλά δεν βρήκε στόχο στην τελευταία επίθεση. Ο Εμπίντ μέτρησε 15 ποντους με 6/21 σουτ και 15 είχε και ο Μάξεϊ.

To 80-67 υπέρ των Μπακς έγινε 80-80, έξι λεπτά πριν τη λήξη χάρη στο καλάθι του Χάρντεν και το ματς έγινε θρίλερ μέχρι το τέλος. Ο Μάθιους έβαλε μεγάλο τρίποντο στα 23 δευτερόλεπτα, γράφοντας το 89-88 υπέρ των Μπακς, με τον Χάρντεν να αστοχεί στη συνέχεια και τον Χόλιντεϊ να τον παίζει καλή άμυνα. Τελικά ο Λόπεζ με μια βολή διαμόρφωσε το τελικό 90-88.

Τα ελάφια τελείωσαν το ματς με 13/42 τρίποντα, ενώ στον αντίποδα οι Σίξερς μέτρησαν 5/24 σε μια κακή βραδιά για εκείνους.

Οι φίλαθλοι των Σίξερς αποδοκίμασαν έντονα τον ηγέτη τους, Τζοέλ Εμπίντ που τα... έσπασε με 6/21 σουτ, ενώ δέχθηκε και ένα αυτοκρατορικό στοπ από τον Αντετοκούνμπο. Οι Σίξερς χάνουν από άλλη μια ομάδα της Ανατολής με στόχο το πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τους περσινούς φιναλίστ, Σέλτικς.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-30, 45-47, 63-73, 90-88

γη

φ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα