Ντόρσεϊ: «Πάντα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ» (vid)

Ντόρσεϊ: «Πάντα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ντόρσεϊ: «Πάντα ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ» (vid)

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στο ΝΒΑ λέγοντας ότι αποτελούσε πάντα τον μεγάλο του στόχο.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Δεν έκρυψε ότι πάντα είχε στόχο την επιστροφή στο ΝΒΑ.

Μετά από μια χρονιά στον Ολυμπιακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στις ΗΠΑ και έγινε μέλος των Ντάλας Μάβερικς, με τους οποίους έχει δώσει ήδη δύο ματς στην preseason του ΝΒΑ.

Μάλιστα στο δεύτερο κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ άρχισε να... παίρνει τα πάνω του έχοντας 8 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής.

«Είναι ευλογία που βρίσκομαι εδώ. Ύστερα από 3-4 χρόνια στην Ευρώπη, πάντα στόχος μου ήταν να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Για εμένα είναι ευλογία που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία» ήταν τα λόγια του Ντόρσεϊ μετά το παιχνίδι ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό οργανισμό. Πέρυσι πήγαν οι Μαβερικς στους τελικούς της Δύσης και κάθε χρόνο θέλουν να βελτιώνονται . Οι νίκες αποτελούν αυτοσκοπό για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια playoff ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει».

Όσον αφορά τους παίκτες που θαύμαζε ο Ντόρσεϊ είπε ότι «μεγάλωσα στην Καλιφόρνια οπότε έβλεπα τον Κόμπι και τον Σακ. Τους έβλεπα συνέχεια. Ακολουθούσα την καριέρα τους» ενώ... αναφέρθηκε και στα παπούτσια που του αρέσει να φοράει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα