Αταμάν: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μου είπε ότι είναι όνειρο του να παίξει για εμένα»

Αταμάν: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μου είπε ότι είναι όνειρο του να παίξει για εμένα»

Αταμάν: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μου είπε ότι είναι όνειρο του να παίξει για εμένα»

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αθήνα και όσα του είπε ο Greek Freaκ, για το όνειρό του να παίξει σε μία ομάδα που προπονεί ο Τούρκος.

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι διαδρομές τους είναι διαφορετικές. Πλημμυρισμένες από χρυσόσκονη, μα διαφορετικές. Ο προπονητής της Αναντολού Εφές μπορεί μόνο να ονειρεύεται ότι θα συνεργαστεί με τον Giannis. Τουλάχιστον όσο ο Greek Freak παραμένει στο NBA.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στην Αθήνα, στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις», με τον Αταμάν να αποκαλύπτει στην τουρκική ιστοσελίδα S Sport το διάλογο που είχαν.

«Όταν πήγαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις, αντιμετωπίσαμε τον Γιάννη. Ήρθε και με ευχαρίστησε, μου είπε ότι οι ομάδες μου παίζουν σπουδαίο μπάσκετ, μου είπε ότι με εκτιμά πολύ. Μου είπε ότι είναι όνειρό του να παίξει για εμένα κάποια στιγμή, οπότε κι εγώ του απάντησα ότι τον περιμένω, ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή για εκείνον», είπε ο δις πρωταθλητής της EuroLeague.

Και συνέχισε: «Είναι όμορφο να ακούς τέτοιους παίκτες να λένε ότι θέλουν να παίξουν για την ομάδα σου. Κάναμε μια όμορφη συζήτηση, του έκανα μία πρόταση και του είπα ότι θα τον περιμένω. Θέλω να τον προπονήσω, δεν ξέρω σε ποιον σύλλογο θα συμβεί αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα