Τίμπεργουλβς: Σοβαρή μόλυνση για τον Τάουνς, χρειάστηκε και νοσηλεία

Τίμπεργουλβς: Σοβαρή μόλυνση για τον Τάουνς, χρειάστηκε και νοσηλεία

Τίμπεργουλβς: Σοβαρή μόλυνση για τον Τάουνς, χρειάστηκε και νοσηλεία

bet365

Στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες βρέθηκε ο Καρλ Άντονι-Τάουνς σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα εξαιτίας της σοβαρής μόλυνσης που είχε στο λαιμό.

Μία μόλυνση στο λαιμό ήταν ικανή να στερήσει τον Καρλ Άντονι-Τάουνς το τελευταίο διάστημα από τους Τίμπεργουλβς, με τον σταρ της Μινεσότα να χρειάζεται να νοσηλευτεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ESPN, η μόλυνση αυτή προκάλεσε τη δυσκολία στην αναπνοή του Τάουνς με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του έχασε περισσότερα από 7 κιλά.

«Ακόμη αναρρώνω. Γίνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Υπήρξαν πιο σημαντικοί λόγοι ανησυχίας από το μπάσκετ το διάστημα της αρρώστιας» είπε χαρακτηριστικά ο Τάουνς μιλώντας σε δημοσιογράφους χωρίς να προσδιορίσει το τί ακριβώς περνούσε.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τετραετή επέκταση στο συμβόλαιό του και άπαντες αναμένουν την επιστροφή του ενόψει της νέας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα