Μπολ: Χάνει αρκετούς μήνες, αλλά μπορεί να παίξει μέσα στη σεζόν

Μπολ: Χάνει αρκετούς μήνες, αλλά μπορεί να παίξει μέσα στη σεζόν

Νίκος Καρφής
Μπολ: Χάνει αρκετούς μήνες, αλλά μπορεί να παίξει μέσα στη σεζόν

bet365

Ο Λόνζο Μπολ θα αναγκαστεί να λείψει αρκετό καιρό, ωστόσο οι Μπουλς αισιοδοξούν πως θα προλάβει κάποια ματς της φετινής σεζόν.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Λονζο Μπολ τους τελευταίους μήνες. Ο γκαρντ των Μπουλς μπήκε στο χειρουργείο τον Γενάρη του 2022 για να λύσει πρόβλημα στο γόνατο, αλλά από τότε δεν έχει ξαναπατήσει παρκέ. Tην αγωνιστική περίοδο 2021-22 πρόλαβε να παίξει 35 ματς και μέτρησε 13 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πάντως ο Μπολ μπήκε εκ νέου στο χειρουργείο την Πέμπτη για επέμβαση στο αριστερό γόνατο και πλέον υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν. Όμως αναμένεται να χάσει αρκετούς μήνες δράσης πριν επιστρέψει, με τον ίδιο να λέει πως πονάει πολύ όταν περπατά και ανεβαίνει τις σκάλες.

Οι... ταύροι έχουν κι άλλες λύσεις για τη θέση «1» με τους Ντοσούμνου, Ντράγκιτς, Κόμπι Γουάιτ και Καρούσο να λύνουν τα χέρια του Ντόνοβαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα