ΛεΜπρόν: Επενδύει στο πρωτάθλημα pickleball (vid)

ΛεΜπρόν: Επενδύει στο πρωτάθλημα pickleball (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΛεΜπρόν: Επενδύει στο πρωτάθλημα pickleball (vid)

bet365

Τι είναι το pickleball θα ρωτάτε; Συνδυάζει το τένις, το πινγκ πονγκ και το μπάντμινγκτον. Και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μαζί με άλλους παίκτες του NBA, αποφάσισε να προσφέρει τον οβολό του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διαθέτει αρκετά χρήματα για να επενδύσει όπου ο ίδιος θεωρεί ότι θα του αποφέρει κέρδος. Το άθλημα του pickleball λογίζεται, στις ΗΠΑ, ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα.

Συνδυάζει τένις με πινγκ πονγκ και μπάντμινγκτον, οι ρακέτες του μοιάζουν με αυτές του πάντελ, ενώ οι μπάλες είναι διαφορετικές. Και δημιουργήθηκε πριν από σχεδόν 60 χρόνια από μία παρέα τριών ανδρών.

Ο Τζέιμς, μαζί με τους Ντρέιμοντ Γκριν, τον Κέβιν Λοβ, αλλά και τον συνέταιρό του σε αρκετές δουλειές, Μάβερικ Κάρτερ επένδυσαν στο συγκεκριμένο άθλημα.

Η επένδυση των Μπακς

Και όχι μόνο αυτοί. Σύμφωνα με το Athletic στο pickleball έχουν επενδύσει ο πρώην quarterback του NFL, Ντρου Μπρις, ο συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάσρι, αλλά και ο πρώην τενίστας Τζέιμς Μπλέικ.

Το φινάλε της σεζόν στο pickleball θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου και ο νικητής στο μονό θα λάβει $316.000, ενώ στο διπλό, η ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο, θα λάβει και $100.000!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα