Μιλγουόκι Μπακς: Ρίχνουν... κλεφτές ματιές στην περίπτωση Κράουντερ

Μιλγουόκι Μπακς: Ρίχνουν... κλεφτές ματιές στην περίπτωση Κράουντερ

Δημήτρης Οικονόμου
Μιλγουόκι Μπακς: Ρίχνουν... κλεφτές ματιές στην περίπτωση Κράουντερ

bet365

Το πρόσωπο των ημερών στο Φοίνιξ είναι ο Τζέι Κράουντερ, με τον βετεράνο φόργουορντ να αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του και τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να... καλοβλέπουν την περίπτωσή του!

Ο Τζέι Κράουντερ όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες δε θα συμμετάσχει στο training camp των Φοίνιξ Σανς, με τους Μιλγουόκι Μπακς να φαίνεται πως βλέπουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Ο βετεράνος φόργουορντ που πέρασε τις τελευταίες του δύο σεζόν στο Φοίνιξ, όπως μεταφέρει ο Ζακ Λόου είναι ένας παίκτης που αρέσει στα «Ελάφια», αφού μπορεί να υπηρετήσει πολλά σχήματα στην άμυνα και να θυμίσει τον Πι Τζέι Τάκερ, που ήταν καθοριστικός στο πρωτάθλημα του 2021.

Μάλιστα οι Μπακς έριξαν... κλεφτές ματιές και στον Τζέραμι Γκραντ το καλοκαίρι, προτού αυτός καταλήξει τελικά στο Πόρτλαντ. Δεν έχει γίνει κάτι επίσημο προς το παρόν, εξ ου και δεν υπάρχει κάποιο δεδομένο για trade για την ώρα, όμως μένει να φανεί αν τελικά οι Μπακς κινηθούν για τον Κράουντερ τις επόμενες μέρες.

Άλλωστε η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Κρις Μίντλετον για τις πρώτες μέρες της σεζόν, με το πρόβλημα στον καρπό που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί, κάτι που ενδεχομένως παίξει ρόλο για το θέμα Κράουντερ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα