Κάρι: Η πόζα του Στεφ με τα 4 τρόπαια πρωταθλητή (vid)

Κάρι: Η πόζα του Στεφ με τα 4 τρόπαια πρωταθλητή (vid)

Νίκος Καρφής
Κάρι: Η πόζα του Στεφ με τα 4 τρόπαια πρωταθλητή (vid)

bet365

Ο Στεφ Κάρι είπε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λίγο πριν την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ.

Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, αναγκάζοντας όλο και περισσότερες ομάδες και παίκτες να στραφούν στο τρίποντο. Ο Στεφ Κάρι το κάνει να φαίνεται τόσο απλό, αλλά δεν είναι, παρόλο που διαλύει όλα τα ρεκόρ και θεωρείται με διαφορά ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών. Είναι το πρόσωπο των πρωταθλητών Γουόριορς και ο ηγέτης τους από τότε που άρχισαν να συνηθίζουν την κορυφή.

Ο Κάρι έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα με τελευταίο το περσινό, όταν έκανε και τους Σέλτικς να υποκλιθούν στην ανωτερότητα των Γουόριορς. Μπορεί να βρίσκεται στα 34, να έχει κατακτήσει τα πάντα από τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς, ωστόσο συνεχίζει να είναι διψασμένος για τον... θρόνο του ΝΒΑ. Και είπε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Στεφ πόζαρε μπροστά από τα τέσσερα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, δείχνοντας πως όποιος θέλει να τον βγάλει από τον... θρόνο θα πρέπει να το προσπαθήσει πολύ σκληρά.

Δείτε τον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα