ΛεΜπρόν - Ντουράντ: Συμφωνείτε που έμειναν εκτός TOP 5 στο ΝΒΑ; (poll)

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν - Ντουράντ: Συμφωνείτε που έμειναν εκτός TOP 5 στο ΝΒΑ; (poll)

bet365

To Gazzetta ζητά τη γνώμη των αναγνωστών του για το αν οι Ντουράντ και ΛεΜπρόν θα πρέπει να βρίσκονται στο TOP 5 στο ranking των κορυφαίων παικτών για τη σεζόν που έρχεται στο ΝΒΑ.

To ΕSPN έφτιαξε το ranking των κορυφαίων παικτών στο ΝΒΑ για τη νέα σεζόν και μερικές θέσεις έκανα εντύπωση σε αρκετό κόσμο. Το διάσημο αμερικανικό δίκτυο μέχρι στιγμής έχει αποκαλύψει τους παίκτες που βρίσκονται μέχρι και τη θέση 6 και το γεγονός πως οι κύριοι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ, βρίσκονται εκτός πεντάδας προκαλεί ερωτηματικά σε ορισμένους.

Στο Νο.10 βρίσκεται ο Μπούκερ, ενώ ακολουθούν ο Μοράντ, ο Ντουράντ (περσινό Νο.1), ο Τέιτουμ και ο ΛεΜπρόν (περσινό Νο.3). Το ESPN έχει στην πρώτη πεντάδα του τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Τζοέλ Εμπίντ και Στεφ Κάρι, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η σειρά.

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το θέμα ο γνωστός αναλυτής και παρουσιαστής, Στίβεν Σμιθ που πήρε θέση για τους Ντουράντ και ΛεΜπρόν, όντας έξαλλος που είναι εκτός του TOP 5. «Δεν γίνεται με τίποτα να είναι πέντε παίκτες στον κόσμο καλύτεροι από Ντουράντ και ΛεΜπρόν», ήταν τα λόγια του.

Τώρα έρχεται το Gazzetta να βάλει στη... εξίσωση για άλλη μια φορά τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν αν συμφωνούν με την απόφαση του ESPN να τους αφήσει εκτός κορυφαίας πεντάδας. Θεωρείτε πως άξιζαν και οι δύο να βρίσκονται στο TOP 5, μόνο ένας από τους δύο ή συμφωνείτε με το ESPN;

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε

Loading...

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα