NBA: Το ESPN έριξε από την κορυφή του Top-100 τον Ντουράντ, ο ΛεΜπρόν στο Νο6

NBA: Το ESPN έριξε από την κορυφή του Top-100 τον Ντουράντ, ο ΛεΜπρόν στο Νο6

NBA: Το ESPN έριξε από την κορυφή του Top-100 τον Ντουράντ, ο ΛεΜπρόν στο Νο6

bet365

Η νέα σεζόν φέρνει νέες λίστες και αυτή του ESPN για τους Top-100 παίκτες που θα αγωνιστούν σε λίγες ημέρες, φέρνει τον Κέβιν Ντουράντ αρκετά μακριά από την περσινή η 1η θέση και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να χάνει τρεις θέσεις.

Αυτή την κορυφή ποιος θα την πάρει; Το ESPN έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες την αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των 100 κορυφαίων παικτών για τη σεζόν 2022-2023 στο NBA και πλέον πλησιάζει στην κορυφή.

Απομένουν οι πέντε τελευταίες θέσεις. Αλλά η αποκάλυψη των παικτών από το 10 μέχρι και το 6 έχει πολλές και διάφορες εκπλήξεις.

Στη 10η θέση βρίσκεται ο Ντέβιν Μπούκερ, ανεβαίνοντας πέντε θέσεις (15 πέρσι). Στην 9η συναντάμε τον Τζα Μοράντ, ο οποίος έκανε ένα απίθανο άλμα από την 31η θέση, στην πρώτη δεκάδα.

Στο Νο8 βρίσκεται το περσινό Νο1, ο Κέβιν Ντουράντ. Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς, μετά την καταστροφική περσινή σεζόν, είδε και τη δική του αξία να αλλοιώνεται.

Στο Νο7 (από το Νο14) είναι ο Τζέισον Τέιτουμ και στο Νο6 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! Ο «Βασιλιάς» ήταν στο Νο3 στην προηγούμενη λίστα, αλλά κατρακύλησε εξαιτίας της αποτυχίας των Λος Άντζελες Λέικερς να μπουν στα playoffs, μολονότι ο ίδιος έκανε μία απίθανη 19η σεζόν (30.3 πόντους ανά παιχνίδι).

Το ESPN αναμένεται να αποκαλύψει τις τελευταίες θέσεις της λίστας τις επόμενες ώρες. Και το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτές θα βρίσκονται (με τυχαία σειρά) οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Τζοέλ Εμπίντ και Στεφ Κάρι.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα