How to Rise in 34 steps: Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το «μηδέν» στην καταξίωση!

Κάτια Πετροπούλου
How to Rise in 34 steps: Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το «μηδέν» στην καταξίωση!
Όλα όσα μας θύμισε η ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» για τη ζωή μιας οικογένειας που πάλεψε πολύ για τα προς το ζην και την καριέρα του "Greek Freak", μέσα από 34 βήματα.

Είναι από τις περιπτώσεις που η φαντασία συναντά τη ζωή. Και τα όνειρα αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα μπροστά στα ίδια σου τα μάτια.

Από τα πρώτα δειλά - χωρίς αθλητικά παπούτσια - βήματα στο ανοιχτό γήπεδο των Σεπολίων, μέχρι τα αστραφτερά παρκέ του ΝΒΑ, του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο!

Από τις πλανόδιες πωλήσεις στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, το φόβο της απέλασης και τον κίνδυνο της αστεγίας, στις ανέσεις, τη δόξα και την επιτυχία.

Από τη βιοπάλη δυο γονιών να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους μέσα σε μια χώρα ξενοφοβική, στην ανακούφιση, την ελευθερία και τη δικαίωση.

Όλα αυτά δεν ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του. Ήταν η έμπνευση για να δημιουργηθεί η ταινία της Disney+, «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» και να καθηλώσει τα πλήθη.

Μέσα σε περίπου δύο ώρες ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής μιας οικογένειας που κανείς δεν ήξερε πως να προφέρει το όνομά της, αλλά τώρα το γνωρίζει όλος ο κόσμος! Και μέσα σε μία εξωπραγματική καθημερινότητα, τα βλέμματα έπεφταν πάνω σε έναν: Τον - μετέπειτα - "Greek Freak".

Το Gazzetta, σε συνεργασία με την Disney+, δημιούργησαν ένα ημερολόγιο ζωής και καριέρας, στο οποίο απεικονίζεται μέσα από 34 βήματα η πορεία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και του Γιάννη. Από το μηδέν, στην καταξίωση και στην εκπλήρωση κάθε τρελού ονείρου!

Μια ιστορία οδηγός κι ελπίδα για κάθε νέο παιδί εκεί έξω, που ονειρεύεται να κατακτήσει τον κόσμο!

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΩ

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου
Design: Θοδωρής Μπιτσαξάκης
Development: Στέφανος Πατέλης, Γεωργία Γολεγού

 

NBA Τελευταία Νέα