Ποκουσέφσκι: «Ανατρίχιασα βλέποντας τον Γιάννη και τον Γιόκιτς»

Ποκουσέφσκι: «Ανατρίχιασα βλέποντας τον Γιάννη και τον Γιόκιτς»

Ποκουσέφσκι: «Ανατρίχιασα βλέποντας τον Γιάννη και τον Γιόκιτς»

bet365

Ο Αλεξέι Ποκουσέφκι βρέθηκε στην Stark Arena για την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδας και έμεινε άναυδος με την παράσταση που έδωσαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήταν στην Stark Arena και είδε το απίθανο ματς ανάμεσα στη Σερβία και την Ελλάδα. Θα ήθελε να φοράει τη φανέλα της Σερβίας και να αγωνίζεται. Η άρνηση, ωστόσο, των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του επέτρεψε να βρίσκεται μόνο ως θεατής.

«Ανατρίχιασα βλέποντας το ματς, ήταν απίστευτο. Είναι προνόμιο να βλέπεις τον Γιάννη και Νίκολα, είναι απίστευτοι παίκτες. Όλες οι ομάδες είναι εκπληκτικές και περιμένω ένα εξαιρετικό EuroBasket», είπε ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην MozzartSport.

Και έδωσε την υπόσχεσή του: «Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να φορέσω τη φανέλα της Σερβίας. Δεν έγινε εφικτό αυτό το καλοκαίρι, ελπίζω ότι θα συμβεί πολύ σύντομα».

Παράλληλα, ο «Πόκου» αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του συμπαίκτη του, Τσετ Χόλμγκρεν, ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν 2022-2023. «Είναι άσχημα νέα, είναι νέος παίκτης, δουλεύει πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει πλήρως και θα δείξει γιατί είναι η 2η επιλογή στο Draft».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα