Τόμας για παραμονή Ντουράντ: «Επιτέλους, μπορούμε να υπογράψουμε τώρα;

Τόμας για παραμονή Ντουράντ: «Επιτέλους, μπορούμε να υπογράψουμε τώρα;

Νίκος Καρφής
Τόμας για παραμονή Ντουράντ: «Επιτέλους, μπορούμε να υπογράψουμε τώρα;

bet365

O Aϊζάια Τόμας χάρηκε με την παραμονή του Κέβιν Ντουράντ στους Νετς, αφού τον ενδιαφέρει λόγω του γεγονότος πως παραμένει ελεύθερος.

To σίριαλ με τον Κέβιν Ντουράντ τελείωσε, αφού ο KD παρέμεινε στους Νετς. Το Μπρούκλιν ενημέρωσε τον κόσμο πως ο KD συναντήθηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζο Τσάι και τον προπονητή Στιβ Νας στο Λος Άντζελες και συμφώνησαν πως θα πορευτούν μαζί και στη συνέχεια.

Η εξέλιξη αυτή έκανε έξαλλο τον Πάτρικ Μπέβερλι και ο παίκτης των Τζαζ έκραξε τον KD στο twitter: «Όλοι εσείς μπορείτε να κάτσετε και να μην πείτε τίποτα, αλλά αυτο δεν είναι ωραίο. Υπάρχουν παίκτες με οικογένειες που δεν έχουν δουλειά λόγω του Ντουράντ και των σκ@τών του. Δεν είναι ωραίο αυτό». Ο Ντουράντ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε ειρωνικά στο στυλ ότι «για όλα φταίει αυτός» με το hashtag «Blame KD».

Τις εξελίξεις σχολίασε και ο Αϊζάια Τόμας που παραμένει free agent, όμως πλέον θα έχει παραπάνω πιθανότητες να βρει ομάδα, η οποία περίμενε το τέλος της υπόθεσης Ντουράντ για να κινηθεί. «Επιτέλους. Μπορούμε να υπογράψουμε τώρα;», έγραψε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα