Κράξιμο Μπέβερλι σε Ντουράντ: «Παίκτες με οικογένειες δεν έχουν δουλειά εξαιτίας του»

Κράξιμο Μπέβερλι σε Ντουράντ: «Παίκτες με οικογένειες δεν έχουν δουλειά εξαιτίας του»

Νίκος Καρφής
Κράξιμο Μπέβερλι σε Ντουράντ: «Παίκτες με οικογένειες δεν έχουν δουλειά εξαιτίας του»

bet365

Ο Πάτρικ Μπέβερλι έκανε διαδικτυακή επίθεση στον Κέβιν Ντουράντ, με τον KD να μην το αφήνει αναπάντητο.

Oι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ έμειναν με την... όρεξη μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Νετς. Το Μπρούκλιν ενημέρωσε τον κόσμο πως ο KD συναντήθηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζο Τσάι και τον προπονητή Στιβ Νας στο Λος Άντζελες και συμφώνησαν πως θα πορευτούν μαζί και στη συνέχεια. Μάλιστα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα φέρει στο Μπρούκλιν το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Έτσι το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού τελειώσε.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στον Πάτρικ Μπέβερλι και ο παίκτης των Τζαζ έκραξε τον KD στο twitter: «Όλοι εσείς μπορείτε να κάτσετε και να μην πείτε τίποτα, αλλά αυτο δεν είναι ωραίο. Υπάρχουν παίκτες με οικογένειες που δεν έχουν δουλειά λόγω του Ντουράντ και των σκ@τών του. Δεν είναι ωραίο αυτό». Ο Ντουράντ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε ειρωνικά στο στυλ ότι «για όλα φταίει αυτός» με το hashtag «Blame KD».

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ ανέφεραν πως πολλές ομάδες περίμεναν το ντόμινο που θα έφερναν οι ανταλλαγές του Κέβιν Ντουράντ και του Κάιρι Ίρβινγκ για να κινηθούν και να κλείσουν ελεύθερους παίκτες είτε να κάνουν ανταλλαγές. Τελικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ο Ντουράντ έμεινε στο Μπρούκλιν και μάλλον το ξέσπασμα του Μπέβερλι οφείλεται σε αυτό και στην κατά κάποιο τρόπο... αιχμαλωσία παικτών εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε.

 

NBA Τελευταία Νέα