Ντουράντ: Πρώτα ζήτησε ανταλλαγή και μετά πληρώθηκε με οκταψήφιο ποσό

Ντουράντ: Πρώτα ζήτησε ανταλλαγή και μετά πληρώθηκε με οκταψήφιο ποσό

Ντουράντ: Πρώτα ζήτησε ανταλλαγή και μετά πληρώθηκε με οκταψήφιο ποσό

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει από τους Μπρούκλιν Νετς. Μέχρι να γίνει αυτό, θα μπορεί να ξοδεύει την επιταγή που έλαβε με το ποσό της να είναι οκταψήφιο!

Ο Κέβιν Ντουράντ απαίτησε ανταλλαγή από τους Μπρούκλιν Νετς στις 30 Ιουνίου. Μία ημέρα αργότερα, την 1η Ιουλίου, ήταν προγραμματισμένη η πληρωμή της μίας δόσης του συμβολαίου του.

Το ποσό δεν είναι ακριβώς γνωστό, αλλά διαθέτει οκτώ ψηφία! Αυτό σημαίνει ότι η πληρωμή ξεκινάει από τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Και ανεβαίνει.

Οι Σέλτικς και οι Σίξερς

Ο KD υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Νετς, έναντι 194 εκατομμυρίων δολαρίων τον Αύγουστο του 2021, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται μόλις στο δεύτερο έτος του. Και απομένουν άλλα δύο, τα οποία θα περάσει φορώντας μία άλλη φανέλα.

Αυτή τη στιγμή, το ενδιαφέρον για τον Ντουράντ περιορίζεται σε δύο ομάδες. Μέχρι χθες οι Μπόστον Σέλτικς ήταν το μεγάλο φαβορί, ωστόσο στις τάξεις των Φιλαντέλφια 76ερς υπάρχουν αρκετά άτομα που θέλουν τον Ντουράντ στο πλευρό του Τζοέλ Εμπίντ και του Τζέιμς Χάρντεν!

Με τον Ντουράντ, μάλιστα, να φαίνεται να δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να βρεθεί για τρίτη φορά στο πλευρό του Χάρντεν, με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Νετς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα