Σακίλ Ο'Νίλ: Ισχυρίζεται πως θα έκανε... πλάκα αν αγωνιζόταν σήμερα στο NBA (vid)

Σακίλ Ο'Νίλ: Ισχυρίζεται πως θα έκανε... πλάκα αν αγωνιζόταν σήμερα στο NBA (vid)

bet365

Σακίλ Ο'Νίλ κατά της νέας γενιάς, με τον 15 φορές All Star του NBA να ισχυρίζεται πως η λίγκα θα ήταν «σφαγείο» αν έπαιζε σήμερα, απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους.

Ο Σακίλ Ο'Νίλ ήταν πάντοτε χείμαρρος, τόσο εντός παρκέ, όσο και εκτός με τα σχόλιά του. Άλλο ένα τέτοιο έκανε και... πυροδότησε συζητήσεις σε σχέση με το παιχνίδι που παίζεται αυτήν τη στιγμή στο NBA και το κατά πόσο θα ήταν εκείνος επιδραστικός.

Ο θρυλικός σέντερ που κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα με Λέικερς και Χιτ, αναφέρει πως θα ήταν κυρίαρχος αν έπαιζε σήμερα μπάσκετ, με βάση τους αντιπάλους του. «Εύχομαι να έπαιζα σήμερα με αυτούς που είναι... σοφτ σα βούτυρο. Το εύχομαι! Θα ήταν "σφαγείο" εκεί έξω» ήταν η αποστροφή του Σακ, χωρίς να ονοματίσει όμως ποιους ακριβώς εννοεί.

Τα αθλητικά του προσόντα ήταν αδύνατο να δαμαστούν στην εποχή του και ποτέ δε θα μάθουμε αν τελικά έχει δίκιο. Ωστόσο είναι ο Σακίλ και μπορεί να ισχυρίζεται χωρίς φόβο τα πιστεύω του, όπως έκανε άλλωστε και πριν λίγες μέρες αναφερόμενος στον Κέβιν Ντουράντ και την απαίτησή του να γίνει ανταλλαγή από το Μπρούκλιν!

 

NBA Τελευταία Νέα