Έντουαρντς: «Θα είμαι στην... κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ»

Έντουαρντς: «Θα είμαι στην... κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ»

Νίκος Καρφής
Έντουαρντς: «Θα είμαι στην... κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ»

bet365

Ο Άντονι Έντουαρντς έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του και το έδειξε ξανά με δηλώσεις του.

Η σεζόν που πέρασε ήταν εξαιρετική για τον Άντονι Έντουαρντς, ο οποίος έβαλε νέα στοιχεία στο παιχνίδι του και βελτιώθηκε, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να αλλάξει επίπεδο. Μετά την απόκτηση του Ρούντι Γκομπέρ, οι Τίμπεργουλβς, βάζουν ψηλά τον πήχη για φέτος, αφού στην ομάδα των λύκων υπάρχει εκτός του Έντουαρντς και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς.

Ο περιφερειακός της Μινεσότα μίλησε στο Complex για τις ικανότητες του και έδειξε σίγουρος πως μετά το τέλος της σεζόν 2022-23 θα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. «Ναί σίγουρα. Χρειάζομαι άλλον έναν χρόνο. Μετά το τέλος της σεζόν, νομίζω πως θα είμαι στη συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη στο ΝΒΑ. Ο εξαιρετικός dunker των Τίμπεργουλβς ρωτήθηκε αν η ομάδα του θα είναι ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλο ή θα είναι bust (δεν θα ανταπεξέλθει στις υψηλές προδδοκίες), απαντώντας: «Η προσθήκη του Ρούντι Γκομπέρ μας προσθέτει πίεση . Συμφωνώ πως θα έχουμε παραπάνω πίεση φέτος».

Τη σεζόν που πέρασε, μέτρησε 21.8 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, αλλά και 35.7% στο τρίποντο, όντας ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της Μινεσότα πίσω από τον ηγέτη Καρλ-Τάουνς. Οι λύκοι περιμένουν ακόμα περισσότερη βελτίωση από τον Έντουαρντς, αποκλείοντας από κάθε ανταλλαγή που τους έχει προταθεί μέχρι στιγμής και μία από αυτές αφορούσε και τον Κέβιν Ντουράντ.

 

NBA Τελευταία Νέα