Συνάντηση Μπαρτσελόνα με Νετς: «Μπουσκέτς-Άλμπα-Πέδρι σουτάρουν καλύτερα από τον Σίμονς»

Νίκος Καρφής
Συνάντηση Μπαρτσελόνα με Νετς: «Μπουσκέτς-Άλμπα-Πέδρι σουτάρουν καλύτερα από τον Σίμονς»

bet365

Παίκτες της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Νετς και τα είπαν με τον Μπεν Σίμονς, ο οποίος δέχθηκε τρολάρισμα από χρήστες των social media.

Η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα βρίσκεται στις ΗΠΑ για την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί στις εγκαταστάσεις των Νετς. Παίκτες των Καταλανών όπως ο Τζόρντι Άλμπα, ο Φεράν Τόρες, ο Πέδρι, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Γκάβι και ο Φεράν Τόρες τα είπαν με τον Μπεν Σίμονς και τον Πάτι Μιλς, οι οποίοι είναι από τις λίγους που κρατούν τις... Θερμοπύλες στο Μπρούκλιν μετά την δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει με τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ,με τον πρώτο να ζητά ανταλλαγή και να περιμένει πως και πως να φύγει.

Μάλιστα αρκετά fans του ΝΒΑ και χρήστες των social media δεν έχασαν την ευκαιρία να πειράξουν τον Αυστραλό γκαρντ για το σουτ του, αναφέροντας πως οι παίκτες της Μπάρτσα σουτάρουν καλύτερα από εκείνον στο μπάσκετ. Ειδικά ο Πέδρι έδειξε έτοιμος για να παίξει point guard αν χρειαστεί στο Μπρούκλιν. Το είχε πολύ το σουτάκι.

Δείτε το video

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα