Ίρβινγκ: Θέλει να συνεχίσει στους Νετς, με ή χωρίς τον Ντουράντ

Ίρβινγκ: Θέλει να συνεχίσει στους Νετς, με ή χωρίς τον Ντουράντ

Ίρβινγκ: Θέλει να συνεχίσει στους Νετς, με ή χωρίς τον Ντουράντ

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι... φευγάτος από τους Νετς όμως ο Καϊρί Ίρβινγκ φέρεται αποφασισμένος να παραμείνει στο Μπρούκλιν, ανεξάρτητα με το αν ο KD γίνει trade.

Η πρόθεση του Κέβιν Ντουράντ να αποχωρήσει μέσω trade από το Μπρούκλιν έβαλε τους Νετς σε συναγερμό, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να εξηγεί με νόημα πως «δεν μου αρέσει οι παίκτες να ζητούν ανταλλαγή».

Την ίδια στιγμή, οι ομάδες του ΝΒΑ αδυνατούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των Νετς ενώ δημοσίευμα της New York Post στέκεται στον Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος έχει λαμβάνειν 36.5 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2022-23 (player option), εξηγώντας πως ουδέποτε ζήτησε ανταλλαγή!

«Ο Καϊρί δεν ζήτησε να γίνει trade. Τώρα αν οι Νετς δεν τον θέλουν στο ρόστερ, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ο Ίρβινγκ δεν είπε ποτέ πως θέλει ανταλλαγή. Έκανε opt in. Από που προέρχονται αυτές οι εικασίες;» αναφέρει το ρεπορτάζ που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Uncle Drew.

Και συνεχίζει: «Ο Καϊρί θέλει να παίξει. Θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα και κυρίως, θέλει να παίξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα