Ντρέιμοντ Γκριν: Προσπάθησε να φέρει τον ΝτεΡόζαν στους Γουόριορς όσο εκείνος περνούσε κατάθλιψη (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν: Προσπάθησε να φέρει τον ΝτεΡόζαν στους Γουόριορς όσο εκείνος περνούσε κατάθλιψη (vid)

bet365

Καλεσμένος στην εκπομπή του Ντρέιμοντ Γκριν ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που μίλησε για την περίοδο της free agency στην οποία πέρασε κατάθλιψη την ώρα που ο σούπερ σταρ των Γουόριορς του ζητούσε να πάει στο Γκόλντεν Στέιτ!

O ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ντρέιμοντ Γκριν, "Draymond Green Show" και λόγω της φιλικής σχέσης που διατηρούν οι δυο τους βρήκε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μιλήσει ανοιχτά για ορισμένα γεγονότα που τον σημάδεψαν τα τελευταία χρόνια.

Αφού αναφέρθηκε στην εμπειρία του να αγωνιστεί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην Drew League το φετινό καλοκαίρι, γύρισε τον χρόνο στην περίοδο που είχε αποχωρήσει από τους Σπερς και αναζητούσε τη νέα του ομάδα. Στάθηκε στην κατάθλιψη που είχε οδηγηθεί λόγω της αμφισβήτησης που ένιωσε στο πρόσωπό του μέχρι να έρθει η ευκαιρία των Μπουλς! Και όσο ο Γκριν τον ήθελε στους Γουόριορς!

Ο Γκριν ήταν αυτός που ξεκίνησε την συζήτηση της free agency λέγοντας πως «Μεγάλη αμφισβήτηση... δεν θα σουτάρει για τρεις, το midrange σουτ του είναι χαμένη υπόθεση και είναι το μόνο που έπαιρνες στα playoffs. Πολλή αμφισβήτηση για κάποιον που έχει αποδείξει τόσα πολλά ξανά και ξανά. Η free agency δεν εξελίχθηκε για σένα όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου. Αλλά πώς ήταν για σένα την περσινή σεζόν να προσπαθείς να προσδιορίσεις και πάλι τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν;»

Και ο ΝτεΡόζαν απάντησε: «Για μένα οι τρεις σεζόν στο Σαν Αντόνιο ήταν ένα ερωτηματικό προσπαθώντας να κατανοήσω την επόμενη φάση του εαυτού μου. Ήμουν πολλά χρόνια στο Τορόντο και πήγαινα ξανά από την αρχή. Αμφισβήτηση και μία αίσθηση του ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά σε ακολουθεί. Δεν είμαι και ο πιο επικοινωνιακός άνθρωπος για να το περάσω με κάποιον άλλον. Όταν ήρθε εκείνο το καλοκαίρι δεν πήγε όπως ήθελα.

Αναρωτιόμουν "που πάω τώρα;", "τί παίκτης θα είμαι;"... με έβαλε σε ένα γ@@@νο μέρος. Δεν έβγαινα από το δωμάτιο. Όλοι με ρωτούσαν τι θα κάνω και δεν ήξερα. Όταν ήρθε το Σικάγο και υπέγραψα ήταν μία ανακούφιση και την ίδια στιγμή με νευρίασε όλο αυτό. Είπα ότι θα αποδείξω πράγματα και για μένα και για όλους όσους έχουν αμφισβητηθεί».

Ενώ αμέσως μετά ο Γκριν έκανε την αποκάλυψη... Στην συχνή τους επικοινωνία εκείνο το διάστημα, ο σούπερ σταρ των Γουόριορς πρότεινε στο ΝτεΡόζαν να γίνει μέλος των «Πολεμιστών». Παίρνοντας την απάντηση «Όχι δεν έρχομαι να παίξω με όλους εσάς».

Και με δόση χιούμορ συνέχισε να του αναφέρει πως θα μπορούσε να έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα αν είχε δεχτεί την πρότασή του. «Ακόμη και όταν σου έλεγα έλα στους Γουόριορς δεν μιλούσα για minimum συμβόλαιο όπως έκαναν όλοι. Για κάποιον που είναι ακόμη αθλητικός, σκοράρει την μπάλα και είναι πραγματικός επαγγελματίας... Η αγένεια ήρθε από ανθρώπους που δεν το έκαναν ποτέ και δεν θα το κάνουν.

Είμαι αηδιασμένος από αυτούς που κοιτάνε τα στατιστικά και λένε έχει 27 πόντους, αλλά δεν σκοράρει τρίποντα. Είναι κακός παίκτης! Για κάποιον που ήταν πάνω από τη μισή σεζόν στην τριάδα της κούρσας για MVP» τόνισε ο Γκριν μιλώντας για όσα τον προβλημάτισαν όταν ο ΝτεΡόζαν αναζητούσε τη νέα του ομάδα.

Δείτε το απόσπασμα από το 22:00 και μετά:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα