NBA: Συστάσεις στις ομάδες για εμβολιασμό, δεν θα είναι υποχρεωτικός για το 2022/23

NBA: Συστάσεις στις ομάδες για εμβολιασμό, δεν θα είναι υποχρεωτικός για το 2022/23

bet365

Το ΝΒΑ αφαιρεί την ταμπέλα του «υποχρεωτικού» από τον εμβολιασμό για τη σεζόν 2022/23, όμως κάνει τις απαραίτητες συστάσεις βάσει των όσων παρουσιάσει το Yahoo Sports.

Το ΝΒΑ έχει ενημερώσει τις ομάδες για τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της σεζόν που ακολουθεί, με τον εμβολιασμό να μην είναι υποχρεωτικός. Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yahoo Sports, οι ιθύνοντες της Λίγκας κάνουν συστάσεις σε κάθε franchise προκειμένου να εμβολιαστούν όλοι και να μην υπάρξουν προβλήματα που θα σταθούν εμπόδιο στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Την περασμένη σεζόν, οι παίκτες δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν το εμβόλιο, ωστόσο έπρεπε να σεβαστούν τις τοπικές οδηγίες και οι ανεμβολίαστοι να περάσουν σε πιο αυστηρά μέτρα με τεστ και περιορισμούς. Οι περισσότεροι είχαν επιλέξει να ακολουθήσουν αυτή την πολιτική προκειμένου να μην έχουν κωλύματα κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων των ομάδων, παρόλα αυτά υπήρξαν και χαρακτηριστικές περιπτώσεις που απασχόλησαν έντονα.

Όπως ο Καϊρί Ίρβινγκ που πέρασε στα «πιτς» το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και έμεινε μακριά από την ομάδα των Νετς, καθώς είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί. Αλλά και ο Ματίς Τάιμπουλ των Σίξερς που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στα παιχνίδια της σειράς των playoffs με τους Ράπτορς που διεξάγονταν στον Καναδά (λόγω αυστηρών μέτρων).

Στις περισσότερες χώρες έχουν αρθεί οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους, πέραν του Καναδά που εξακολουθεί να μην επιτρέπει την είσοδο.

 

NBA Τελευταία Νέα